Боби Михайлов, става на 53

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Боби Михайлов, става на 53

Мнениеот КироВарна » 12 фев 2016 20:30

ivan56 написа:Нека е жив и здрав.
Помня каква радост ни донесе през 94 година.
Боби не е виновен, че имаме куци коне за футбалери, също не е виновен, че младите футболисти освен за прически и курви не мислят за футбол.Който и да дойде все тая.

Най-после едно точно и нормално мнение!!!Борислав Михайлов е велик български вратар,с огромен принос за най-големия успех на нашият национален отбор!!!Не прави чест на разни форумни персони,да го плюят и охулват!!!Кога в БЪЛГАРИЯ е имало безпристрастно съдийство?Всички знаем отговора-НИКОГА!!!Кога в БЪЛГАРИЯ не е имало привилегировани отбори?НИКОГА!!!Боби ли е виновен,че съдиите са близачи и нагаждачи?Боби ли е виновен,че няма пари и поколението е куцо и сакато?Той рано или късно ще си отиде и на никого няма да му е мъчно!Най-малко на мен!Аз не съм му адвокат!Просто мисля,че ще дойде следващият....но нищо няма да се промени!Поне към добро!Към по лошо може,ако въобще е възможно да стане по лошо!Много,ама много сме зле!!!Но е чисто безумие,да се търсят причините за това....в нечия перука!!!Желая на великият Борислав Михайлов здраве,щастие и дълъг живот!!!Дай Боже и българският футбол,някога да се оправи!!!

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 12 фев 2016 21:28

Да иляди! :P
Най-накрая се появи управник, който да навре сини и червени където им е мястото :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 фев 2016 23:31

ivan56 написа:Нека е жив и здрав.
Помня каква радост ни донесе през 94 година.
Боби не е виновен, че имаме куци коне за футбалери, също не е виновен, че младите футболисти освен за прически и курви не мислят за футбол.

В добавка ...татуирани остригани келеши.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 13 фев 2016 06:51

Да е жив и здрав.По-скоро да се отдаде на старините си и да ни избави от присъствието си в българският футбол.Време е пенсиониране.Да си харчи със здраве спечеленото.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 13 фев 2016 10:31

Ще тропне на Преслава
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Игри и забавления”