АНКЕТА: Харесвате ли полски ябълки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: АНКЕТА: Харесвате ли полски ябълки?

Мнениеот Neron » 28 ное 2015 19:45

Да, харесвам младите полякини :)
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 28 ное 2015 19:57

MAXHOB написа:
Вал написа:
MAXHOB написа:
CTAHKO написа:
Chefos написа:
гарфилд написа:Аз харесвам най-много българските.И ще е много по-добре,колкото се може по-малко да внасяме селскостопанска продукция.

Дай ми една единствена причина, поради която не бива да внасяме селскотопанска продукция. Напротив, колкото по-голямо е разнообразието, толкова по-голяма е конкуренцията. А от конкуренцията печелят само крайните потребители. Българските фермери трябва да успяват да са конкурентни, никой не им е длъжен.

И най-вече трябва да се търсят пазари за износ. Българското производство не е по-малко качествено от полското или кое да е друго в Европа. ЕС, със свободния пазар предоставя златна възможност за българските фермери, стига те да могат да се усетят как да се възползват, което не виждам да се случва масово.

Много си прав 8-) А това за конкуренцията го кажи на дебелите брюкселски зелки 8-) Като започнат да дават еднакви субсидии и на нас, колкото на поляците, тогава и нашите селскостопански производители ще са конкурентни 8-) Да, ама не 8-)

Г-н СТАНКО, отдавна Ви четем с колегите с интерес.Прав сте за конкуренцията в ЕС , тя е същата като в СИВ.

Накрая след като изчетох доста по сази тема стигам да извода, че не ние приптрябвало да произвеждаме гнили полски ябълки, освен за да ги изнасяме в Полша и да купуваме гнили Полки картофи. Иначе помня Поляците като първите търгаши в Източна Европа. Всички продаваха Нивея на плажа.

Прав сте , г-не, но аз бих употребил по-мека дума.Свободна инициатива.Докато "търгашите" от Полша и Унгария се бунтуваха, то "почтените" търговци от НРБ и СССР "усвояваха" тихомълком .Така се родиха ССИ, Г-20, и да не изреждам.Вие пазарувате ли от български магазини?

Бъдете сигурен че ако ние сме имали Г-20 те са имали Г-200 Не случайно имат комисар Шевчевеч.

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 28 ное 2015 20:07

Вал написа:
Бъдете сигурен че ако ние сме имали Г-20 те са имали Г-200 Не случайно имат комисар Шевчевеч.

Господине, преди около 40 години обиколих доста свят.Бил съм и в Полша, Чехословакия , Унгария, Румъния , Югославия от бившите соц. държави.Без да Ви оказвам влияние или да искам да накърня нац.Ви самочувствие, ще Ви кажа ,че по-робски народи по-големи индивидуалисти от българите , в тяхното затъване , не видях.
Лошото е ,че българите останаха на ниво 70-те години от 20-ти век.Така и ще си умрат.Нещо като полските домати.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 ное 2015 20:38

sandi74 написа:На тези хубави бели полякинчета как няма да им харесваме райските ябълки,а :?: :idea: 8-) :mrgreen: :lol:

Мани ги ябълките, Санди! Кажи нещо за разгромната победа над Берое :lol:
Пожелавам ти успех в боричкането за оставане в групата :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

nokautiran
Контакти:

Мнениеот nokautiran » 28 ное 2015 20:42

Обожавам Киргистански боб, китайски чесън и зехтин, сенегалска диня, гръцка ябълка, български дюнер, американска царевица, чешки картоф.
Полският лук е най-отвратителното нещо на земята. Ябълки не съм ял.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 ное 2015 20:54

damyanov1963 написа:
sandi74 написа:На тези хубави бели полякинчета как няма да им харесваме райските ябълки,а :?: :idea: 8-) :mrgreen: :lol:

Другарю Дамянов,след няколко дни ще има наказателна зелена експедиция над синята трупа.И Стефано Кунчев няма да може да ви помогне. :mrgreen: :lol: А пайските ябълки на полякините са много ама наистина много добри.Повярвайте ми. 8-)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 ное 2015 20:59

sandi74 написа:Другарю Дамянов,след няколко дни ще има наказателна зелена експедиция над синята трупа.И Стефано Кунчев няма да може да ви помогне. :mrgreen: :lol: А пайските ябълки на полякините са много ама наистина много добри.Повярвайте ми. 8-)

Ясно Санди! Пазили сте си силите за Левски. Е, наистина ти пожелавам успех, за оставането в групата :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 ное 2015 21:06

damyanov1963 написа:
sandi74 написа:Другарю Дамянов,след няколко дни ще има наказателна зелена експедиция над синята трупа.И Стефано Кунчев няма да може да ви помогне. :mrgreen: :lol: А пайските ябълки на полякините са много ама наистина много добри.Повярвайте ми. 8-)

Ясно Санди! Пазили сте си силите за Левски. Е, наистина ти пожелавам успех, за оставането в групата :lol:

Другарю,не сме пазили сили защото Хубчев и 11 бидона да нареди на терена пак ще ви бием с лекота и финес.А Лудогорец ни разковаха от футбол.Факт.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 ное 2015 21:07

sandi74 написа:
damyanov1963 написа:
sandi74 написа:На тези хубави бели полякинчета как няма да им харесваме райските ябълки,а :?: :mrgreen: :lol:

Другарю Дамянов,след няколко дни ще има наказателна зелена експедиция над синята трупа.И Стефано Кунчев няма да може да ви помогне. :mrgreen: :lol: А пайските ябълки на полякините са много ама наистина много добри.Повярвайте ми. 8-)

...особено ако са адамови :? :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 ное 2015 21:07

nokautiran написа:Обожавам Киргистански боб, китайски чесън и зехтин, сенегалска диня, гръцка ябълка, български дюнер, американска царевица, чешки картоф.
Полският лук е най-отвратителното нещо на земята. Ябълки не съм ял.

Днес видях и албански домати... :roll:

Върни се в “Игри и забавления”