АНКЕТА: Харесвате ли полски ябълки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: АНКЕТА: Харесвате ли полски ябълки?
Да, харесвам младите полякини 

1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
MAXHOB написа:Вал написа:MAXHOB написа:CTAHKO написа:Chefos написа:гарфилд написа:Аз харесвам най-много българските.И ще е много по-добре,колкото се може по-малко да внасяме селскостопанска продукция.
Дай ми една единствена причина, поради която не бива да внасяме селскотопанска продукция. Напротив, колкото по-голямо е разнообразието, толкова по-голяма е конкуренцията. А от конкуренцията печелят само крайните потребители. Българските фермери трябва да успяват да са конкурентни, никой не им е длъжен.
И най-вече трябва да се търсят пазари за износ. Българското производство не е по-малко качествено от полското или кое да е друго в Европа. ЕС, със свободния пазар предоставя златна възможност за българските фермери, стига те да могат да се усетят как да се възползват, което не виждам да се случва масово.
Много си правА това за конкуренцията го кажи на дебелите брюкселски зелки
Като започнат да дават еднакви субсидии и на нас, колкото на поляците, тогава и нашите селскостопански производители ще са конкурентни
Да, ама не
Г-н СТАНКО, отдавна Ви четем с колегите с интерес.Прав сте за конкуренцията в ЕС , тя е същата като в СИВ.
Накрая след като изчетох доста по сази тема стигам да извода, че не ние приптрябвало да произвеждаме гнили полски ябълки, освен за да ги изнасяме в Полша и да купуваме гнили Полки картофи. Иначе помня Поляците като първите търгаши в Източна Европа. Всички продаваха Нивея на плажа.
Прав сте , г-не, но аз бих употребил по-мека дума.Свободна инициатива.Докато "търгашите" от Полша и Унгария се бунтуваха, то "почтените" търговци от НРБ и СССР "усвояваха" тихомълком .Така се родиха ССИ, Г-20, и да не изреждам.Вие пазарувате ли от български магазини?
Бъдете сигурен че ако ние сме имали Г-20 те са имали Г-200 Не случайно имат комисар Шевчевеч.
Вал написа:
Бъдете сигурен че ако ние сме имали Г-20 те са имали Г-200 Не случайно имат комисар Шевчевеч.
Господине, преди около 40 години обиколих доста свят.Бил съм и в Полша, Чехословакия , Унгария, Румъния , Югославия от бившите соц. държави.Без да Ви оказвам влияние или да искам да накърня нац.Ви самочувствие, ще Ви кажа ,че по-робски народи по-големи индивидуалисти от българите , в тяхното затъване , не видях.
Лошото е ,че българите останаха на ниво 70-те години от 20-ти век.Така и ще си умрат.Нещо като полските домати.
- damyanov1963
sandi74 написа:На тези хубави бели полякинчета как няма да им харесваме райските ябълки,а![]()
![]()
![]()
![]()
Мани ги ябълките, Санди! Кажи нещо за разгромната победа над Берое

Пожелавам ти успех в боричкането за оставане в групата

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
Обожавам Киргистански боб, китайски чесън и зехтин, сенегалска диня, гръцка ябълка, български дюнер, американска царевица, чешки картоф.
Полският лук е най-отвратителното нещо на земята. Ябълки не съм ял.
damyanov1963 написа:sandi74 написа:На тези хубави бели полякинчета как няма да им харесваме райските ябълки,а![]()
![]()
![]()
![]()
Мани ги ябълките, Санди! Кажи нещо за разгромната победа над Берое![]()
Другарю Дамянов,след няколко дни ще има наказателна зелена експедиция над синята трупа.И Стефано Кунчев няма да може да ви помогне.

- damyanov1963
sandi74 написа:Другарю Дамянов,след няколко дни ще има наказателна зелена експедиция над синята трупа.И Стефано Кунчев няма да може да ви помогне.![]()
А пайските ябълки на полякините са много ама наистина много добри.Повярвайте ми.
Ясно Санди! Пазили сте си силите за Левски. Е, наистина ти пожелавам успех, за оставането в групата

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:sandi74 написа:Другарю Дамянов,след няколко дни ще има наказателна зелена експедиция над синята трупа.И Стефано Кунчев няма да може да ви помогне.![]()
А пайските ябълки на полякините са много ама наистина много добри.Повярвайте ми.
Ясно Санди! Пазили сте си силите за Левски. Е, наистина ти пожелавам успех, за оставането в групата
Другарю,не сме пазили сили защото Хубчев и 11 бидона да нареди на терена пак ще ви бием с лекота и финес.А Лудогорец ни разковаха от футбол.Факт.
sandi74 написа:damyanov1963 написа:sandi74 написа:На тези хубави бели полякинчета как няма да им харесваме райските ябълки,а![]()
![]()
Мани ги ябълките, Санди! Кажи нещо за разгромната победа над Берое![]()
Другарю Дамянов,след няколко дни ще има наказателна зелена експедиция над синята трупа.И Стефано Кунчев няма да може да ви помогне.![]()
А пайските ябълки на полякините са много ама наистина много добри.Повярвайте ми. 8-)
...особено ако са адамови

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
nokautiran написа:Обожавам Киргистански боб, китайски чесън и зехтин, сенегалска диня, гръцка ябълка, български дюнер, американска царевица, чешки картоф.
Днес видях и албански домати...

Върни се в “Игри и забавления”