Хее, от къде разбра, че не може да си треньор на национален и клубен отбор?rhaegar написа:Тая година много скапано са направили националните отбори. Сега не става да си едновременно треньор на клубен и национален отбор-трябва да напуснеш клубния. Дали може да се смени някъде от настройките, аз търсих, ама не можах да издиря такова нещо.
Football Manager 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Football Manager 2010
Може ест.
Е добре как става? Националния отбор ми дава оферта, аз се съгласявам и после нищо. Три-четири пъти ми предлагаха и аз всеки път приемам и нищо. Накрая се отказаха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

http://zamunda.net/details.php?id=197856 - БГ пача. Нямам го, но ако някой го има да каже как е, що е? 

rhaegar написа:Е добре как става? Националния отбор ми дава оферта, аз се съгласявам и после нищо. Три-четири пъти ми предлагаха и аз всеки път приемам и нищо. Накрая се отказаха.
Да,те предлагат,но явно не избират теб.
DukeUnv написа:http://zamunda.net/details.php?id=197856 - БГ пача. Нямам го, но ако някой го има да каже как е, що е?
Ааа,не искам играчите ми да са болни от свински грип
Не разбирам как може да ми предлагат оферта и същевременно да не ме избират, но както и да е, ще пробвам пак.
Иначе тоя патч аз мислех да го свалям, щото Пирин Разлог е във В група ама ще е по-нататък
Иначе тоя патч аз мислех да го свалям, щото Пирин Разлог е във В група ама ще е по-нататък
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз съм със Спартак Варна и хич не съм за оплакване.Още в Б Група ме купи някакъв грък с бюджет от 32 милиона евро и 13,2 само за трансфери.
С няколко добри покупки влязох в А Група и без проблеми спечелих Купата на България.После в Лига Европа стигнах 1/4 финали и Реал Мадрид ме размаза
Тази година съм в Шампионска Лига.
Ето и някой добри според мен играчи.Cristaldo-ляв нападател-аржентинец,но е скъп,Okоronkwo или нещо такова беше-дясно крило-нигериец,купих го за 65 хиляди,а сега е с цена 1.5 мил.Цветомир Валериев от Сливен мисля-дефанзивен халф,Филип Филипов -цялата лява зона без крило я покрива,Николай Петров от Славия-вътрешен халф.Напред мачкат Камбуров и Георги Христов
Marek Suchy- е добър защитник също както и Abubakar -нигериец-доста висок.Свободен агент може да пробвате -Атанас Курдов от Леверкузен.Успех!
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.
мн добра игра 
Изтеглих си и аз играта наскоро и мога да кажа,че е перфектна
Започнах с Барса като за начало и спечелих Суперкупата на Испания,паднаха на дузпи срещу Шахтьор за Суперкупата на ЕВропа и в момента съм на 1/2 срещу Атлетико М. за ШЛ-в Примера не вървя много добре,там съм я оставил.
Вече се договорих с Гуркуф да премине при мен да има Шави конкурент,смятам да взема и Агуеро/бая пари ще ми излезе,но си заслужава/,Силва,Бензема и един добър Десен защитник...Взех 5-6 юноша,които ще ги ползвам,другите щеги продам
[offtopic]Като започнах първо с Левски,дербито при мен не беше 2-я кръг
[/offtopic]
Вече се договорих с Гуркуф да премине при мен да има Шави конкурент,смятам да взема и Агуеро/бая пари ще ми излезе,но си заслужава/,Силва,Бензема и един добър Десен защитник...Взех 5-6 юноша,които ще ги ползвам,другите щеги продам
[offtopic]Като започнах първо с Левски,дербито при мен не беше 2-я кръг
аз мисля да почна с некой аматьорски отбор в Англия - Кажете някой добър ( от към финанси )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Върни се в “Игри и забавления”