miti4nia написа:Ти си ги смяташ,нали ти си титуляра.Миналата година та съжалих

,тая година няма къде да бягаш.Пускай нова тема и да я захващаме,айде че моя отбор прави страшна селекция и ще мачка този сезон.
Хаха, как си изми ръцете моля ти се.

Усещам как в момента, в който откажа да организирам игрички във форума и ще почнат да ми дават банове.

Е те на мен ако ги дават, егати и форума. Мне, така няма да стигнем до консенсус, искам помощник, ако ще да е админ или мод, иначе да я организира който ще! Но искам сериозен и отговорен човек.
Половината ми врагове сигурно ще се включат и те и не стига, че ме мразят, подиграват се и аз не знам дори за какво

, ами ще чакат и да им смятам точките моля ти се, бре вие мен за мезе ли ме хванахте тука, бре? Поне враговете да поема той, защото не ми е приятно да ги обслужвам, а те да си развяват макарите по мой адрес.

Че поне админ панела да ми бяха връчили да поразчистя малко и плявата както аз си знам, ама не. Че от къв зор! Или помощник ми намирате, може и от лошите, не съм злопаметен като тях, че да слагам кухите им лейки по подписи, или после ще не ще някой ще трябва да се нагърби ако иска игра.
В темата няма да пиша и да се обяснявам повече, чакам лично съобщение от доброволец, не се майтапя изобщо... Работата в екип ми е по-приятна, а и ми трябва и свободно време да си гледам и мачовете, тя вашата е лесна, ама точните не влизат от чичо Господ само. Приятна вечер!