здравейте,скоро си преинсталирах компа от 32 на 64 бита уин 7 и не мога да подкарам единствената игра която играя...
дава ми грешка "APPCRASH" опитах всичко което намерих клипове и форуми и не се получава
DirectX 11 съм не става с команди и други неща ...
някои да сподели ако е имал същия проблем и се е справил с него .
Fifa Проблем!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Fifa Проблем!
Ами, пич, пишеш "fifa appcrash" в гугъл, четеш и се оправяш. На 29 години си все пак. И видеа в youtube даже има. Ако я караш пиратски- пробвай с друг торент. Дори и да имаш оригиналната игра- потърси за подобен проблем в коментарите под торента, ако ти е толкова зле английският. Може и да пробваш да подкараш и някоя друга по-нова игра, за да видиш дали проблемът не е в драйвъри или хардуер, но надали е това.
Ако все пак ще чакаш наготово- кажи поне коя е фифата! И каква ти е видеокартата евентуално.
Ако все пак ще чакаш наготово- кажи поне коя е фифата! И каква ти е видеокартата евентуално.
Blue1914 написа:Ами, пич, пишеш "fifa appcrash" в гугъл, четеш и се оправяш. На 29 години си все пак. И видеа в youtube даже има. Ако я караш пиратски- пробвай с друг торент. Дори и да имаш оригиналната игра- потърси за подобен проблем в коментарите под торента, ако ти е толкова зле английският. Може и да пробваш да подкараш и някоя друга по-нова игра, за да видиш дали проблемът не е в драйвъри или хардуер, но надали е това.
от един месец пиша в гугъл "fifa appcrash" и съм изпробвал всичко което излиза,не си мисли че оп изкочил проблем и дай да видим какво ще кажат момчетата и момичетата в тоя форум,не е така..
просто не намирам решение на проблема никъде и питам тук да видим дали някои ще помогне
подчертавам дебело !!! всички други игри ми вървят който съм инсталирал call of duty , GTA 4 , CS , Colin Mc Mafia ... само при фифа така се получава FIFA 14 i 15 ...
https://www.youtube.com/results?search_query=fifa++appcrash
Някои клипчета имат допълнително описание и линкове в това описание под тях. Гледай дали клипчето има повече харесвания, отколкото нехаресвания- това е читав индикатор, че напътствията работят. При теб явно проблемът е по-специфичен, но все пак изгледай няколко клипчета. Аз лично така основно оправям проблеми с невървящи игри. Или чета коментарите под торенти или сайтовете, които гугъл ми изкара.
Добре дошъл във форума! Надявам се че все пак си наясно, че има форуми и сайтове, където е в пъти-по вероятно да получиш информация или помощ за този ти проблем. Успех! И кажи после дали работата е станала!
Някои клипчета имат допълнително описание и линкове в това описание под тях. Гледай дали клипчето има повече харесвания, отколкото нехаресвания- това е читав индикатор, че напътствията работят. При теб явно проблемът е по-специфичен, но все пак изгледай няколко клипчета. Аз лично така основно оправям проблеми с невървящи игри. Или чета коментарите под торенти или сайтовете, които гугъл ми изкара.
Добре дошъл във форума! Надявам се че все пак си наясно, че има форуми и сайтове, където е в пъти-по вероятно да получиш информация или помощ за този ти проблем. Успех! И кажи после дали работата е станала!
- CSKA_1948_
- Контакти:
На първо време преинсталирай играта. Инсталирай най-новите microsoft visual c++ и vcredist_x64 от сайта на Microsoft.
Приложи на най-новия край от замунда. Играта се стартира като администратор от launcher.exe.
Приложи на най-новия край от замунда. Играта се стартира като администратор от launcher.exe.
Подобни теми ми напомнят на това...
[offtopic][wrapimg=]http://img.ifcdn.com/images/7ecaf709b74d5e80c34f3937334e342bd646108695280b7566b706302330ab3e_1.jpg[/wrapimg][/offtopic]

[offtopic][wrapimg=]http://img.ifcdn.com/images/7ecaf709b74d5e80c34f3937334e342bd646108695280b7566b706302330ab3e_1.jpg[/wrapimg][/offtopic]

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Върни се в “Игри и забавления”