Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fabregas_949 написа:До преди около месец цъках Фифа 08, Фифа 09 и ПЕС 2010. Примерно общо съм играл 48 часа ПЕС, но със сигурност мога да кажа, че поне 96 часа съм прекарал в търсене и инсталиране на пачове за оправяне на лицензиТеглих и майната омръзна ми от паччове
Сега си цъкам само Фифа 09 (08 to old)
Не е толкова реалистична, но е добра
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
lionel_messi написа:fabregas_949 написа:До преди около месец цъках Фифа 08, Фифа 09 и ПЕС 2010. Примерно общо съм играл 48 часа ПЕС, но със сигурност мога да кажа, че поне 96 часа съм прекарал в търсене и инсталиране на пачове за оправяне на лицензиТеглих и майната омръзна ми от паччове
Има 1 пач, който оправя всичко!
0007 написа:Има един сайт,в който има всякакви пачове за ПЕС и всякакви други подобрения за играта.Пачовете се инсталират за 2-3 минути.Пак казван,само трябва да знаеш къде да търсиш
fabregas_949 написа:lionel_messi написа:fabregas_949 написа:До преди около месец цъках Фифа 08, Фифа 09 и ПЕС 2010. Примерно общо съм играл 48 часа ПЕС, но със сигурност мога да кажа, че поне 96 часа съм прекарал в търсене и инсталиране на пачове за оправяне на лицензиТеглих и майната омръзна ми от паччове
Има 1 пач, който оправя всичко!
"Оу моля те покажи ми го". Ако оправя Бундеслигата, Втора Бундеслига, добавя Чемпиъншип и Сегунда дивисион, оправя именета на всички отбори и екипите, добавя ВСИЧКИ липсващи отбори (в това число Левски и ЦСКА), добавя и националните отбори (липсващи), оправя имената на всички играчи, оправя логота на отбори и добавя класик тимовете със хубави имена тогава ще съм доволен
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта