viroglav написа:MoNteSo написа:За Youtube и Vbox7 си има приложения. Или поне на моя Самсунг. Със Сони не знам каква е работата.
То самия интернет не ми тръгва на мене ..
Добре де, виж му в книжката. Трябва да има някакви инструкции

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
viroglav написа:MoNteSo написа:За Youtube и Vbox7 си има приложения. Или поне на моя Самсунг. Със Сони не знам каква е работата.
То самия интернет не ми тръгва на мене ..
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
MoNteSo написа:Смарт телевизорите не поддържат flash player. Единственото близо до гледане на телевизия от интернет е приложението Sportal TV. Там ако хванеш някой мач дето го дават те(примерно контроли пускаха) можеш да го зяпаш. А иначе неща от сорта на Sopcast няма.
Вариант ти остава да свържеш тв-то към компютъра с hdmi кабел.
локофанатик написа:Привет! Имам Смарт ТВ, Сони. Как мога да гледам стриймове на мачовете направо от телевизора / напр. от live-tv, futbol-tv и тнт/ ? Има си интернет, влизам си навсякъде с браузъра, но линковете на мачовете не тръгват. Таблета също го виждам на като устройство на телевизора, гледам филми от него, но не мога да подкарам стрийм, вероятно трябва програма за гледане. Някакви идеи?
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта