Приятели, едно другарче-съседче има питанка... не една, ами много

За какво става въпрос: наскоро по интернет с мен се свърза Михайло от Белград, който обича роботи-играчки и особено много се интересува от нашите 3 представителя - RO-1, RO-2 и RO-3. И то така се запалил, че им е посветил цяла страница само за тях, където късче по късче нарежда като пъзел информация за тяхната история. Аз за съжаление, почти нищо не си спомням за тях, нали съм си по количките, но вие, другарчета, сигурно имате по-ярки спомени. Михайло иска да разбере: кои години са били произвеждани/продавани, дали са били пуснати в магазинната мрежа едновременно или поетапно, дали са продавани в други соц. държави, изобщо всякаква информация за тях е от значение. Аз преди 5 години направих опит да се свържа с някой във фабрика "Еми", относно тяхната продукция от играчки в миналото, но уви, никой не ми обърна внимание там.
Освен тук, във форума на Гонг, не се сещам къде другаде може да съберем информация по спомени за тези трима механизирани герои

Помагайте

П.П. Страницата (на английски език) на RO-1, RO-2 и RO-3 може да видите тук http://www.ultrahome.in.rs/rc/robots/bu ... Robot.html