Замунда е влязла в черен списък със сайтове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

teodora
Контакти:

Re: Замунда е влязла в черен списък със сайтове

Мнениеот teodora » 18 фев 2014 11:57

MaRTo1233 написа:Те я спират от години ... все тая :mrgreen: :mrgreen:

хаха това ми хареса, и аз така си мисля но нищо не е сигурно. Не е реклама от няколко дена се тръби https://www.google.bg/#q=zamunda&tbm=nws
Който играе пИчели който не играе не пИчели
Как се влиза в замунда без парола

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 фев 2014 11:58

Естествено, че нищо няма да спира. Правят опити да печелят юзъри чрез очерняне на конкуренция.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 фев 2014 12:29

С тази статия, ни показаха и други тракери. :lol:

Потребителски аватар
ARSEEENAL
Контакти:

Мнениеот ARSEEENAL » 18 фев 2014 14:08

защо написа:Хубава справка за големите тракери са направили в тая статия. Ще взема да си я копна, да си я имам на компа, като търса нещо. :lol:

Единственият тракер който ти трябва е RUTRACKER.ORG!!

Всичко друго е миже да те лажем!Повярвай ми, казвам ти го от личен опит и ровене от бая годинки, понеже аз постоянно свалям било то музика или филми, винаги там има всичко и сийдчето е на ниво, изобщо братушките(да са живи здрави) са на ТОП НИВО!!И имай предвид, че не свалям MP 3, а ти говоря за истински неща!И не на последно място ако търся някакъв мач да речем изобщо не се занимавам с други сайтове!Пример, САМО там успях да намеря(и то цветен и с прекрасно качество) целия мач Ливърпул–Арсенал от 1989 год. когато Арсенал в последната секунда биха и отнеха титлата под носа на Пуул, а запознатите фенове знаят за кой мач говоря!Аз май звуча като рекламен агент ама това е истината!

А замунда НИКОГА не е излизала от този списък за да влиза!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 18 фев 2014 20:36

ARSEEENAL написа:
защо написа:Хубава справка за големите тракери са направили в тая статия. Ще взема да си я копна, да си я имам на компа, като търса нещо. :lol:

Единственият тракер който ти трябва е RUTRACKER.ORG!!

Всичко друго е миже да те лажем!Повярвай ми, казвам ти го от личен опит и ровене от бая годинки, понеже аз постоянно свалям било то музика или филми, винаги там има всичко и сийдчето е на ниво, изобщо братушките(да са живи здрави) са на ТОП НИВО!!И имай предвид, че не свалям MP 3, а ти говоря за истински неща!И не на последно място ако търся някакъв мач да речем изобщо не се занимавам с други сайтове!Пример, САМО там успях да намеря(и то цветен и с прекрасно качество) целия мач Ливърпул–Арсенал от 1989 год. когато Арсенал в последната секунда биха и отнеха титлата под носа на Пуул, а запознатите фенове знаят за кой мач говоря!Аз май звуча като рекламен агент ама това е истината!

А замунда НИКОГА не е излизала от този списък за да влиза!

Съглсен!Не е имало случай нещо да ми потрябва и да го няма там.Даже на Буги Барабата има албум :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Игри и забавления”