fifa 14

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: fifa 14

Мнениеот Пловдивчанинът » 13 фев 2014 22:06

Като стана на въпрос и аз имам проблем от 5 дни. До сега без проблеми си играех не ме е изхвърлял нито един, а през 5 дена като влезна в играта и пусна мача е затъмнено едвам се вижда и отделно всичките контроли са променени отделно два пъти ме изхвърли...

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 13 фев 2014 22:19

milen.hristov написа:
Синият Болярин написа:Windows 7 64 bit прави проблеми. Допускам, че си с тази версия, защото съм теглил доста торенти и играта не тръгва въпреки приличната конфигурация.

Точно с това съм

И аз съм с такъв уиндоус, но играта си върви! Е, след изиграване на 7-8 мача в кариера ме изхвърля, но то пък тъкмо тогава ми поомръзва, така че няма проблем! Сега даже в един от последните пачове са добавени ЦСКА,Левски и Лудогорец, както и други балкански отбори от които може да купуваш през трансферния прозорец! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 14 фев 2014 12:40

russia написа:
milen.hristov написа:
Синият Болярин написа:Windows 7 64 bit прави проблеми. Допускам, че си с тази версия, защото съм теглил доста торенти и играта не тръгва въпреки приличната конфигурация.

Точно с това съм

И аз съм с такъв уиндоус, но играта си върви! Е, след изиграване на 7-8 мача в кариера ме изхвърля, но то пък тъкмо тогава ми поомръзва, така че няма проблем! Сега даже в един от последните пачове са добавени ЦСКА,Левски и Лудогорец, както и други балкански отбори от които може да купуваш през трансферния прозорец! :)

Еми, помогни на човека milen.hristov тогава :)

Интересното е, че на мен демото ми вървеше без проблем, но пълната версия дори един път не ми зареди.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 фев 2014 12:58

Тук няма ли модератори да заключат темата на тоя НеБелия? Против правилата е!

Върни се в “Игри и забавления”