fifa 14
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Re: fifa 14
Като стана на въпрос и аз имам проблем от 5 дни. До сега без проблеми си играех не ме е изхвърлял нито един, а през 5 дена като влезна в играта и пусна мача е затъмнено едвам се вижда и отделно всичките контроли са променени отделно два пъти ме изхвърли...
milen.hristov написа:Синият Болярин написа:Windows 7 64 bit прави проблеми. Допускам, че си с тази версия, защото съм теглил доста торенти и играта не тръгва въпреки приличната конфигурация.
Точно с това съм
И аз съм с такъв уиндоус, но играта си върви! Е, след изиграване на 7-8 мача в кариера ме изхвърля, но то пък тъкмо тогава ми поомръзва, така че няма проблем! Сега даже в един от последните пачове са добавени ЦСКА,Левски и Лудогорец, както и други балкански отбори от които може да купуваш през трансферния прозорец!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- Синият Болярин
- Контакти:
russia написа:milen.hristov написа:Синият Болярин написа:Windows 7 64 bit прави проблеми. Допускам, че си с тази версия, защото съм теглил доста торенти и играта не тръгва въпреки приличната конфигурация.
Точно с това съм
И аз съм с такъв уиндоус, но играта си върви! Е, след изиграване на 7-8 мача в кариера ме изхвърля, но то пък тъкмо тогава ми поомръзва, така че няма проблем! Сега даже в един от последните пачове са добавени ЦСКА,Левски и Лудогорец, както и други балкански отбори от които може да купуваш през трансферния прозорец!
Еми, помогни на човека milen.hristov тогава

Интересното е, че на мен демото ми вървеше без проблем, но пълната версия дори един път не ми зареди.
Тук няма ли модератори да заключат темата на тоя НеБелия? Против правилата е!
Върни се в “Игри и забавления”