Националната лотария, билети !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Националната лотария, билети !
Аз съм печелил 100 лв.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
fen-fen написа:Аз съм печелил 100 лв.
Да не е от държавната лотария на Киро зализания и да е свързано с ходене на мач в София

Леевски, оле

Единственият шанс да се печели от комар е да се залага на мачове . По възможност на 1 среща ако участника има възможност .
- Sleepwalker
- Контакти:
Покрай празниците взехме 15 билета да ги раздаваме като подарък на роднините. От тия 15 билета само два спечелиха по 2 лева, всичко друго - празно. Отделно преди време като нашумяха, чат-пат взимах по някой, като най-голямата ми печалба беше 4 лева
Забелязах също, че в началото почти всеки билет ако не друго, печелеше по 2 лева, тоест си го избиваш, но после май фонда с печалбите понамаля.

Спечелих веднъж 3 и веднъж 4лв ... и тва ми беше

[center]

[/center]

- dreben23
- Контакти:
Сериозно ли, ще ни покажеш ли квитанция.

Одеве сестрата е хванала и тя 2 лв.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Черният козел
- Контакти:
На тука има,тука нема,де е топчето?

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Най-много съм печелил по 3 лв 

- venko 1984
- Контакти:
Аз веднъж спечелих 6 лева. Само че билета беше от 1 лев, от онези със зодиите.
Преди 2 години имаше една друга игра "Стани милионер" която беше SMS игра организирана от фирма на Нико Тупарев . След огромни скандали , че те товарят здраво със SMS-и докато стигнеш до разпределение на наградите играта беше спряна . Последните няколко години силния човек в Нова ТВ е Нико Тупарев . Решил човека да печели от хазарт . Но хазарта в България минава само през един човек и това е Васил Крумов Божков . Та тая Национална шмекерия е партия между Тупарев ( чрез братовчед му Александър Тошев за да не го свързват него) и Божков ( чрез хиляда фирми собственици на други фирми ) . Като знаем какви са и шмекериите при БИГ , ВИП и други видове брадъри с гласуването и SMS - ите не знам кой се надява на някаква по голяма печалба от тази игра . Прави впечатление , че по Нова Тв дават някакви според мен псевдопечаливши от които 80 % са от малцинствата , а останалата част сякаш не печелят пари ами участват в реклама . Сметката показва :
Билет "Сбъдни мечтите си"
Печалби за 20 130 000 лева!
Билет "Сделка или не"
Печалби за 10 182 500 лева!
Билет "Лото+"
Печалби за 5 660 000 лева!
Билет "МЕГА МИЛИОНИ"
Печалби за 31 500 000 лева!
Общо печалби за над 65 000 000 лева
Проста математика показва , че само за печалбите са необходими всеки божи ден в рамките на една година да се продават по 100 000 билета в цялата страна . 100 000 билета по 1,8 ( махам 0,20 ст за разпространителите ) са 180 000 лв по 365 дни прави 65 700 000 лева . А има разходи за билети , за водещи , за реклама и т.н. и да останат по някоя стотинка за Тупарев и Божков
Абе с една дума ШМЕКЕРИЯ .
Билет "Сбъдни мечтите си"
Печалби за 20 130 000 лева!
Билет "Сделка или не"
Печалби за 10 182 500 лева!
Билет "Лото+"
Печалби за 5 660 000 лева!
Билет "МЕГА МИЛИОНИ"
Печалби за 31 500 000 лева!
Общо печалби за над 65 000 000 лева
Проста математика показва , че само за печалбите са необходими всеки божи ден в рамките на една година да се продават по 100 000 билета в цялата страна . 100 000 билета по 1,8 ( махам 0,20 ст за разпространителите ) са 180 000 лв по 365 дни прави 65 700 000 лева . А има разходи за билети , за водещи , за реклама и т.н. и да останат по някоя стотинка за Тупарев и Божков

Абе с една дума ШМЕКЕРИЯ .
Последна промяна от MiG31 на 10 фев 2014 18:20, променено общо 1 път.
Върни се в “Игри и забавления”