Опасните атаки са:33-40 или общо 73 опасни атаки,а само 1 точен удар във вратата

А коеф. за Over 0.5 e 2.00,а за Under 0.5 1,61(разлика 0,39)...
Аз лично ще го играя Over 0.5 за 25 евро,струва си риска

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Гледам индийците Мохамедан-Демпо...(статистиката по отношението на ударите във врата е 1-0),което за мен е абсолютен блъф от страна на букмейкъра!!
Опасните атаки са:33-40 или общо 73 опасни атаки,а само 1 точен удар във врататаКорнерите са общо 9
smoothc написа:Гледам индийците Мохамедан-Демпо...(статистиката по отношението на ударите във врата е 1-0),което за мен е абсолютен блъф от страна на букмейкъра!!
Опасните атаки са:33-40 или общо 73 опасни атаки,а само 1 точен удар във врататаКорнерите са общо 9
Кировец написа:smoothc написа:Гледам индийците Мохамедан-Демпо...(статистиката по отношението на ударите във врата е 1-0),което за мен е абсолютен блъф от страна на букмейкъра!!
В бета имам чувство, че всяко минаване на центъра го броят за опасна атака.
Веднъж следих внимателно някакви араби - 120 опасни в едната посока и близо 100 в другата посока. Мача си свърши 0-0 без проблеми.
denitko1 написа:Ще ми излезнат ли според вас:
Апоел Беер - Шева Макаби Хайфа - 2
Псв (21) - Де граафшап - 1
У.Б.А - Евертън - 2
Атлетик Билбао - Валядолид - 1Х
Форфар Атлетик - Рейнджърс - Х2
Обща сума: 4,00лв
Максимална потенциална печалба: 270.13
Мнения?
smoothc написа:Шотландците вкара тъкмо навреме,още 2-3 минутки и го забивам,няма начин
dreben23 написа:denitko1 написа:Ще ми излезнат ли според вас:
Апоел Беер - Шева Макаби Хайфа - 2
Псв (21) - Де граафшап - 1
У.Б.А - Евертън - 2
Атлетик Билбао - Валядолид - 1Х
Форфар Атлетик - Рейнджърс - Х2
Обща сума: 4,00лв
Максимална потенциална печалба: 270.13
Мнения?
Тъй като на Билбао им предстои мач за купата след няколко дни, спокойно може да оставят някои от титулярите си да почиват. Точно това и възнамеряват да направят като гледам.. х2 дш бих рискувал аз, даже на двойка върви тоя мач повече.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта