Я кажете които сте играли как виждате така даали има пари в тая игра да се правят?
Имам предвид полу-професионално, на по 5-6 маси едновременно, с малки залози, като се превъртат макс брой залози за да се намали влиянието на шанс-а и максимизира печалба от правилна игра. Като си се смята шанса постоянно и човек си се придържа към разумна и хладнокръвна игра. Даже гледам има разни програми да се ползват дето ти изчисляват шанса постоянно.
Бях гледал скоро един филм на ББС кадето някакви пичове си джиткаха от къшти по 5-6 часа дневно като професия и си правеха по 20 хил. паунда месечно. Предаването беше обективно защото в същото време показваха и хора които бяха изгубили доста мангизи.
Но пък незнам дали филми като този и подобни сайтове които показват как се печели от онлайн покер дали не са спонсорирани от покер сайтовете за да привличат играчи?
Фенове на Покер ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- everlast66
- Контакти:
Re: Фенове на Покер ?
Ами покера е хазарт и като такъв не се различава от останалите хазартни игри. Както има хора,които от това се издържат,така има и много,които са останали без покрив над главите си. Всички най-велики играчи на играта са почнали от онлайн турнири и лека по-лека са се изкачвали в йерархията.Върхът е Световните серии,където вече има наистина сериозни суми. Лично за Тексас холд ем,всички около мен,които играем сме печелили малки суми(порядъка на 100-200 лв максимум). Откакто почнах покера,го играя само и единствено заради адреналина,не за да ставам Рокфелер 

Последна промяна от Madridist на 30 окт 2009 11:03, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Парадайс Покер..преди бях голям фен...докато имах евра в сметката 

[center]
[/center]

Аз играя, но се старая да не залгам истински пари, защото лошо ми влияят на отчета в края на месеца
Иначе като фен играя почти всяка вечер на безплатни турнири

- Бижутера
- Контакти:
murdjo_ написа:Аз играя, но се старая да не залгам истински пари, защото лошо ми влияят на отчета в края на месеца![]()
Иначе като фен играя почти всяка вечер на безплатни турнири
аматьор

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,