Искам да играя CM ... :)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Искам да играя CM ... :)
Искам да се науча да играя ЦМ , понеже имам свободно време дори когато съм на работа. Та въпроса ми е ... кой е най-добрия ЦМ ? Има ли версия на български език . Поддържат ли я тая игра , слагат ли новите трансфери и има ли българското първенство ? Благодаря предварително .
Re: Искам да играя CM ... :)
2000/2001 и 2001/2002 са най-добрите версии на този мениджър 

-
Agueroo написа:2000/2001 и 2001/2002 са най-добрите версии на този мениджър
За 2001/02 препоръчвам Maxim Tsigalko , Cherno Samba и Anatoli Todorov. Тея младоци късат мрежи , разстрелват вратари ... Тоя , Tsigalko , редовно си ги ниже по 4-5 парцала на мач. Не знам , защо са ги направили такива извънземни в играта , ама реалните им футболни кариери не струват

- puhisamolevski
- Контакти:
James Beattie написа:Agueroo написа:2000/2001 и 2001/2002 са най-добрите версии на този мениджър
За 2001/02 препоръчвам Maxim Tsigalko , Cherno Samba и Anatoli Todorov. Тея младоци късат мрежи , разстрелват вратари ... Тоя , Tsigalko , редовно си ги ниже по 4-5 парцала на мач. Не знам , защо са ги направили такива извънземни в играта , ама реалните им футболни кариери не струват
Най-добрият мениджър

Няма такава игра!!!
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
Да,най-добрия СМ за мен,даже още го играя и Тарибо Уест като свободен агент е много класен ! 

Nikiforenko i Milevski са много добри мисля че се вземаха от Динамо Минск също и Окорнкво от Шахтьор
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...
- Chicharito
- Контакти:
Скалидис беше най-добрия нападател, също и Тсигалко. Имаше и един халф Бапупа май беше, също машина 

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Ясно ..търся 01/02 . А актуализират ли я тая игра с трансфери и т.н. Има ли бг първенство? И има ли я на бг .
Няма я на БГ. Но има упдейт за миналата година, тоест тази зима. Може и за летния прозорец да има.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
Върни се в “Игри и забавления”