Възстановяване на изтрити файлове?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Възстановяване на изтрити файлове?
Здравейте! Вчера си ровичках из компа и видях, че някак си една папка пълна с игри, програми и най-вече важни документи от 4-те ми години в университета се е копирала на друго място. Понечих да я изтрия, изпонаизлизаха ми една камара съобщения и в крайна сметка я изтрих и от двете и локации. Понеже беше доста голяма изобщо не се препрати в Recycle Bin, а информацията изчезна. Преди да пусна темата пробвах какво ли не - първо чрез самия Уиндоус "restor"-вах системата, след това инсталирах напразно две програми обещаващи ми, че ще ми помогнат, но нищо. Затова и отчаян, макар и от другия край на света ви пиша тук тъй като нееднократно съм намирал "софртуерна" помощ в този форум!

Re: Възстановяване на изтрити файлове?
mironi88 написа:Здравейте! Вчера си ровичках из компа и видях, че някак си една папка пълна с игри, програми и най-вече важни документи от 4-те ми години в университета се е копирала на друго място. Понечих да я изтрия, изпонаизлизаха ми една камара съобщения и в крайна сметка я изтрих и от двете и локации. Понеже беше доста голяма изобщо не се препрати в Recycle Bin, а информацията изчезна. Преди да пусна темата пробвах какво ли не - първо чрез самия Уиндоус "restor"-вах системата, след това инсталирах напразно две програми обещаващи ми, че ще ми помогнат, но нищо. Затова и отчаян, макар и от другия край на света ви пиша тук тъй като нееднократно съм намирал "софртуерна" помощ в този форум!
Не пишеш с какви програми си пробвал. Аз използвам Recuva за такива неща.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Точно с нея пробвах и с още една..Puran. Поправя ми само някви файлове от "Program files", и не знам как си избра да ми възстанови от тая папка с моите документи и програми, които изтрих, само антивирусната, архивиращата и една рецепта за заливка на мусака.

mironi88 написа:Точно с нея пробвах и с още една..Puran. Поправя ми само някви файлове от "Program files", и не знам как си избра да ми възстанови от тая папка с моите документи и програми, които изтрих, само антивирусната, архивиращата и една рецепта за заливка на мусака.
Не знам-на мен ми дава опции за възстановяване на огромно количество файлове. Може би трябва да се сортира нещо, но аз съм я ползвал 1-2 пъти, не повече
Ако нямаш проблеми с руския, виж тази и подобните на нея в същия сайт
http://allday2.com/index.php?newsid=626384
Просто анотациите са на руски, не програмите

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Файловете на C у-во ли са били ?! И кое пусна първо - windows restore или recuva ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
преди години ползвах и аз Recuva, спаси ми два сезона на Д-р Хаус и няколко филма, всичките субтитри, плюс няколко rar-а, като даже възстанови с различно качество и файлове, които съм трил преди това.
условието на програмата обаче е да не си правил никакви записи по харда в тая част където искаш да възстановяваш.
програмата ти дава избор кое да сканираш, дали първи,втори дял или флашка!
условието на програмата обаче е да не си правил никакви записи по харда в тая част където искаш да възстановяваш.
програмата ти дава избор кое да сканираш, дали първи,втори дял или флашка!

Ако след това си записвал или трил информация от дяла на който е била папката, шансът е намалял рязко за възстановяване
Голяма грешка и със систем рестор!
Сега вероятността да възстановиш файлове, които са изпълними, или видео е доста малка
Бих ти препоръчал тези две опции:
R-Studio
Recover My Files
Голяма грешка и със систем рестор!
Сега вероятността да възстановиш файлове, които са изпълними, или видео е доста малка
Бих ти препоръчал тези две опции:
R-Studio
Recover My Files
- dreben23
- Контакти:
Не, няма да стане и с Recuva според мен, тя успява да възстанови само текстови файлове и снимки, както и филми. Всичко останало изчезва.
Поне с 6-7 програми съм опитвал например да възстановя снимки от форматиран хард. Имаш някакви минимални шансове за успех, ако не си форматирал хард диска, ама си е неприятен процес и пак може нищо да не стане.
Опитай с тези трите, ако и с тях не стане, отпиши ги. Smart Data Recovery и Recover My Files , testdisK (първите две съм ги ползвал, ама тестдиск не, но я хвалят доста хора.
http://www.cgsecurity.org/wiki/Undelete ... h_TestDisk
System restore връща компютъра в нормално състояние за работа, ако разбира се не е прецакано с някой вирус. Това е измислено с цел да възстановиш нещо, което си деинсталирал и ти е потрябвало по-късно във времето. За друго не става!

Опитай с тези трите, ако и с тях не стане, отпиши ги. Smart Data Recovery и Recover My Files , testdisK (първите две съм ги ползвал, ама тестдиск не, но я хвалят доста хора.
http://www.cgsecurity.org/wiki/Undelete ... h_TestDisk
System restore връща компютъра в нормално състояние за работа, ако разбира се не е прецакано с някой вирус. Това е измислено с цел да възстановиш нещо, което си деинсталирал и ти е потрябвало по-късно във времето. За друго не става!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Не искам да те обезкуражавам, но шансът да си възстановиш информацията клони към нула, особенно след ристора. Научете се, че важни неща не се държат на компютъра! Има си dropbox, google drive и т.н.
file scavenger - аз ползвам тази с променлив успех(огромно количество HDD). Предполагам си връзваш харда към друга машина.

Върни се в “Игри и забавления”