Край на свободния он-лайн бетинг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Край на свободния он-лайн бетинг

Мнениеот Thsmith » 18 юни 2013 12:34

Ае нека да сме сериозни? Ако съответните сайтове не спрат да работят с Българи... ще ми забранят да залагам там, но някой друг път :lol: :lol: Никакъв шанс нямат ...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Amstel
Контакти:

Мнениеот Amstel » 18 юни 2013 12:35

С това решение тази комисия (правителство) закриха един сравнително успешен индустриален сектор. Ето така се свива икономиката и така се губят приходи/инвестиции/работни места.

П.С. Аз вече съм извън закона, защото имам акаунт в бет365. В момента съм в чужбина и си влизам в акаунта спокойно и не съм получил никакви съобщения, но ги очаквам.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 юни 2013 12:38

Не ми пука. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 18 юни 2013 12:40

Аз си влизам навсякъде без проблеми. Иначе, без да съм правист, според мен това съобщение означава, че не са си извадили лиценз през тая комисия, но почти съм убеден, че такива мега компании имат друг тип лицензи, които им дават право да работят и/или пък, в краен случай скоро ще отвърнат на удара (надявам се да не стане така, че ние хората да плащаме някакви неустойки или нещо такова, че само това ни трябва).
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 18 юни 2013 12:42

влизай си спокойно, това решение ще падне в европейския съд, но ще отнеме доста време. нека първо паднат куклите на конци, дърпани от черепа. яко АСТА опитват, може би утре ще сложат торентите извън закона, после и ютюб. направо да сменят името на държавата на Северна Корея

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 18 юни 2013 12:47

Red Warrior написа:Трябва да се забрани залагането в световен мащаб. Това убива спорта. Аз не залагам, но Еврофутбол поне плаща данъци в България, а сайтовете им правят нелоялна конкуренция с неплащането на данъци, с което дават по-добри коефициенти.

не плащат данъци,но плащат сериозни суми за реклама в БГ медиите,а проценти от тези суми са за БГ хазната
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 18 юни 2013 12:48

ZinedineZidane написа:Интересно е, че една от най-големите компании - bwin не е с отнети права. Но не ми се рови да видя дали просто имат лиценз за България или има друга причина, поради която са пропуснати.

П.с. Моя грешка. Блокиран е достъпа и до тях.

bwin сами се спряха за БГ отдавна още
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 18 юни 2013 12:51

Интернет букитата са спонсори на много сайтове за игри в България и раздават бонуси, които хората си превъртат и влизат в нашата държава.Отделно има много хора, които се занимават само със залагане и отново харчат парите си тук.Това никой не го мисли.Аз залагам за кеф, но е много по-удобно от стола в нас, отколкото за всяка идея да тичам до ЕФ.....

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 18 юни 2013 12:58

Има начин за достъп до bwin, няма място за паника :)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 18 юни 2013 12:59

До колкото си спомням BWIN откриха офис в България а според техните правила сайта не може да се ползва на територията на страна в която имат офис и ограничиха само ползването на сайта в страната. Тогава ползвах някаква програма, която имитираше, че влизам в сайта от друга страна и нямах никакви проблеми. Да видим какво ще направят букмейкърите и тогава ще мислим как да заобиколим закона.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Игри и забавления”