Online футболен мениджър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: Online футболен мениджър

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 22 май 2013 18:32

Много добра игра ! Играя от доста време и съм във В група. :mrgreen: Играх бараж сега в Неделя за влизане в Б група,но паднах с 1:0.Сега съм мотивиран да се класирам във Б група директно като първи отбор,а целта ми е до 40-ти сезон (сега е 33) да вляза в А група. :mrgreen:
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 май 2013 18:38

Това е най-небалансирания мениджър който може да измислят...и аз го играя от много време, но вече само влизам по 2 пъти на седмица....финансите не са реални, мачовете не е ясно как се симулират и такива ми ти неща :) Играя и Хеттрик от много дълго време и за мен е на светлинни години пред трофи мениджър....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 май 2013 18:40

Gil-galad написа:Това е най-н****ансирания мениджър който може да измислят...и аз го играя от много време, но вече само влизам по 2 пъти на седмица....финансите не са реални, мачовете не е ясно как се симулират и такива ми ти неща :) Играя и Хеттрик от много дълго време и за мен е на светлинни години пред трофи мениджър....

съгласен съм с недоволството ти относно мачовете ...вместо да водя 3:0 падам 1:2 засега :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Archangel
Контакти:

Мнениеот Archangel » 22 май 2013 18:51

Online футболен мениджър , който е малко по- различен от останалите.
В началото си правите отбор , като му измисляте име , прякор , име на фен клуба , име на стадион и т.н.
Започвате играта от втора регионална лига , мачовете се играят само в сряда , петък и неделя един сезон продължава около 3 месеца.Ако завършите на едно от челните места продължавате в първа регионална лига , и след това съответно В група , Б група и А група.Паралелно с мачовете за пурвенство вървят и тези за купата. В всички дивизии играете само срещу български отбори , ако успеете да се класирате за А група и завършите на едно от челните места играете в ЕКТ срещу чуждестранни отбори.
Ако се окажете много добър мениджър може да получите покана за национален селекционер.

И аз го играя. Няма спор играта е добра. Искам да агитирам за онлайн мениджър за американски футбол. Дори и да не разбирате ще помагаме 'старите кучета'. Борим се да получим право да имаме национален отбор,че много смешни страни имат а ние още не. Трябва да имаме определен брой 'ПОСТОЯННИ' мениджъри за да имаме това право. Играта е преведена на български. Нека да видим кой се чувства патриот. :)
http://www.grid-iron.org/register/refid/1505

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 22 май 2013 19:03

А има ли некви такси, смс-и и такива глупости, защото преди играех БГ ЛИГА и няма да ви казвам колко пара изръсих там на вятъра :lol:

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 22 май 2013 19:13

Уж си избираш име на отбор пък ми натресоха името Славия Чипровци :?

bardon01
Контакти:

Мнениеот bardon01 » 22 май 2013 19:25

bardon_27 написа:Уж си избираш име на отбор пък ми натресоха името Славия Чипровци :?

Ти можеш да си го смениш.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 22 май 2013 19:27

bardon_27 написа:Уж си избираш име на отбор пък ми натресоха името Славия Чипровци :?

Влизаш в Клубна къща -> акаунт-> инфо за отбора първото което ти излиза е името даваш промени и пишеш каквото име искаш.

daras
Контакти:

Мнениеот daras » 22 май 2013 19:34

играта с нищо не е по-добра от MANAGERZONE

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 22 май 2013 19:49

Победа с 2:1 на старта на сезона.

Върни се в “Игри и забавления”