Имам проблем заради спор във форум на ФИФА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Имам проблем заради спор във форум на ФИФА

Мнениеот Old_death » 30 сеп 2009 15:40

lakito7 на 30 Сеп 2009 08:42

А нещо да е излъгал,че е нужно да го обиждаш.Първо разпитай безпристрасни хора живели по времето 1945-1955 год.и тогава ще разбереш истината,която няма да ти хареса.Стига сте чели измислиците на червените ви братя,които се опитват да променят историята.Ще ти посоча един пример за този така наречен предшественик на цска-АС 23.Преди време попаднах на интервю с двама бивши играчи на този отбор,които бяха меко казано обидени,че този отбор го замесват с цска.

Под безпристрастни хора себе си или някой друг син корифей разбираш?И аз съм слушал въпросното интервю!Какво искаш да кажат двама обидени от избиването и ограбването на военния отбор бивши негови играчи?Повече от 40 години чета написаната от сини "историци"история.Те достатъчно са се постарали да вкарат вашата в сферата на митологията.С вашата история правете каквото си искате,но не протягайте ръчичките си към нашата и към паметта на избитите от червения режим офицери!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Игри и забавления”