Книги - игри! Да си спомним!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Книги - игри! Да си спомним!

Мнениеот dreben23 » 28 мар 2013 01:48

3начи аз ще ви критикувам, защото не допускам грешки! На всичко отгоре повечето неща ги пиша през телефона. Спокойно, всички ще го отнасят според заслугите. Моите книжки ги подарих отдавна. Най-добрата от всички е "Принцът на Алкирия". Ако ви попадне от някъде, четете я. Обаче виждам доста непознати за мен заглавия в темата, въпреки че ги купувах наред.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 31 мар 2013 22:42

http://zamunda.net/details.php?id=352982&hit=1 - Е. Уейн & Р. Блонд - Олтарът на тъгата (Книги-игри) [offtopic]Една от любимите ми ![/offtopic]
Изображение
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 мар 2013 23:35

Тая я имам :) Мн кратичка беше, ама по принцип сериите за Валенс са едно от малкото читави неща, написани от Блонд.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

haha

Мнениеот haha » 05 апр 2013 11:24

"Номерът на Хю" и "Изгревът на Мрачното Слънце"- не мисля, че е възможно да се направят по-добри книни-игри от тези!
Преди ми беше много интересно да ги чета, наскоро видях една камара качени в Замунда и пак се захванах с тази си мания. Изключиително интересна занимавка.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 07 апр 2013 20:12

Ледено безмълвие - Кристофър Макдоел - Книга-игра - http://zamunda.net/details.php?id=354278&hit=1
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 апр 2013 22:56

Оу, тая беше добра. Между другото, Крис Макдоел е Върджил Дриймънд.

Изображение

haha

Мнениеот haha » 08 апр 2013 20:26

rhaegar написа:Оу, тая беше добра. Между другото, Крис Макдоел е Върджил Дриймънд.

А те и двамата са жена- Елена, но не и помня фамилията. :)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 апр 2013 21:07

Петрова май :roll: Майндкрайм яко я храни по интервютата :lol:

Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 апр 2013 01:24

Джордж М. Джордж - Духът на прерията (Книги-игри) - http://zamunda.net/details.php?id=355230&hit=1
Изображение

Efix
Контакти:

Мнениеот Efix » 06 май 2013 17:41

26.03.2013

Книга-игра: Мутирала Плът

Привет, читателю! Питал ли си се какво би станало, ако мистериозна зараза превърне почти всички хора около теб в мутанти? Докато писах настоящата книга-игра се опитвах да си представя центъра на родния ми град Русе след евентуален такъв апокалипсис. Това е и причината почти всички имена на герои да са типични за страната. Изключение е само това на приятелката на главния герой, но то е по-скоро за потвърждение на правилото. Искам да благодаря на цялата общност от фенове на неумиращия жанр книги-игри за реализирането на настоящия продукт. Надявам се да прекараш приятно време с него.

23.04.2013

Готово за игра е продължението на "Карибски вълни" - "Карибски вълни 2: Съкровището на вълчицата"

Здравей читателю и добре дошъл отново в карибския басейн. В следващите няколко страници пак ще поемеш контрола над сър Джеймс Елиът — младеж, чийто живот е поел по странен курс – първо офицер от английския флот, след това изгнаник, капер и в крайна сметка – капитан на малкия слуп „Либерти”. Ако се интересуваш от пълната му история, съветвам те да прочетеш първа част от поредицата.

28.04.2013

Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче

Кое обичат децата повече – играта или приказките? В тази единствена по рода си детска книга играта и приказката си подават лапички и отиват заедно на едно голямо приключение! Развийте фантазията на своето дете с близо 100-те начина да прочетете тази приказка-игра! Помогнете му, с 20 възможни края, да разбере как неговите избори променят неговата реалност! А реалността лесно може да бъде приказка в този уникален експеримент на Никола Райков, издаван и награждаван за научнофантастичните си разкази, фентъзи с български фолклорни мотиви, антиутопия и филмов сценарий. Това е неговият дебют с детска приказка-игра, написана за 3-годишния му син.

Луксозното издание с илюстрации на художници от цял свят ще помогне на вашето малко таласъмче да преоткрива ежедневно света на въображението. Ако обичате Мечо Пух, Приключенията на Лиско и Алиса, лесно ще се влюбите в тази книжка!

http://prikazka-igra.com/index.html

Върни се в “Игри и забавления”