Не ми се отваря bet365, помогнете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Не ми се отваря bet365, помогнете

Мнениеот локофанатик » 28 дек 2012 20:18

Привет, приятели! С две думи. Отварям в къщи bet365 /както и още няколко сайта/ от двата ми лаптоп-а, само от стационарния компютър - НЕ! Важно ми е да отварям сайта от него, затова моля за помощ. Не става нито с Мозилата, нито с ИЕ, нито с каквото и да е.Интернета ми е АДСЛ с Wi-Fi. Може да е нещо в настройките, кеша или друго, но не съм много в час с компютрите. Дайте някакви идеи!
Поздрави!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Re: Не ми се отваря bet365, помогнете

Мнениеот 1977 » 28 дек 2012 20:36

локофанатик написа:Привет, приятели! С две думи. Отварям в къщи bet365 /както и още няколко сайта/ от двата ми лаптоп-а, само от стационарния компютър - НЕ! Важно ми е да отварям сайта от него, затова моля за помощ. Не става нито с Мозилата, нито с ИЕ, нито с каквото и да е.Интернета ми е АДСЛ с Wi-Fi. Може да е нещо в настройките, кеша или друго, но не съм много в час с компютрите. Дайте някакви идеи!
Поздрави!

Разреши cookies в internet-tools на стационарния и си в играта.
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 дек 2012 21:33

Опитай две неща- преинсталиране на браузърите, или пък може да ти се е ъпдейтнал флаш плеяра с версията, която просто не струва. Най-добре потърси по-стара версия, най-новата инсталира някакви глупости, а не работи както трябва. Провери първо дали имаш същия проблем с други сайтове.
Ще ви дам веднага пример, с новата версия когато гледате някое клипче в ютуб има някъв бъг и като се пусне на цял екран, елементите по сайта покриват съдържанието на флаша и е направо отврат. Тъкмо ме подсетихте утре да се отърва от версията, че още се мъча с нея! :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 29 дек 2012 08:38

Върнах стара версия, пак не ще... Яд ме е, ама ще се примиря...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 дек 2012 10:59

локофанатик написа:Върнах стара версия, пак не ще... Яд ме е, ама ще се примиря...

Жалко, освен да пробваш и смяна на браузърите, или да видиш да нямаш някакви плъгини като добавки, те понякога са доста проблемни и товарят допълнително браузърите- може да ги деактивираш един по един и пак да опиташ. Ако решиш обаче да инсталираш браузърите ще трябва да сложиш някакъв софтуер като например Revo uninstaller, за да почистиш и регистрите. Какво се случва точно, да не се окаже, че си забранил достъпа до сайта със защитната стена на рутер или антивирусната, или друга подобна програма- с някои програми трябва да се внимава, защото блокират достъпа до определени сайтове и после човек се чуди какво става... Една такава е Malware bytes (най-полезната програма изобщо), за да не блокира сайтовете просто изключвам защитния модул и я включвам само при необходимост, ако трябва да се сканира компа за вируси. Най-добре сканирай и за вируси, ако мислиш, че не работи нормално-друго не се сещам на този етап. Последната възможност е да са те блокирали по IP от сайта. Нещо изписва ли ти в крайна сметка?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Игри и забавления”