Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE RED SNAKE написа:Абре и аз продължавам да си мисля, че това беше и е сателитно тимче, бре Чемпиънс, дет развали директивата тогава, па уж сичко беше по план![]()
![]()
! Па и на букито прецака оборота, калпазанина му с калпазанин и се скри и си мисли, че всичко е забравено, но архивите на букито, въпреки че обират праха, не са изгубени
![]()
!
Desertfox написа:Не,всъщност ако трябва да бъдем честни забравих за форума известно време,вчера си гороихме с Кирето и ма кандардисваше да влеза у форума да гласувам за него за потребител на годинатаТа влезох и тук,да видя как върви и да проверя дали има място за мен в следващият сезон,ако не да заебавам форума
BLUE CHAMPIONS написа:JackPackage написа:то средата на седмицата има кръг в Англия (26ти), така или иначе другите първенства почват след НГ - май ще довършим сезона с ВЛ, Чемпиъншип и другите инглиши![]()
Пък и на Боксиращия ден в Англия стават доста изненади![]()
Е щом е така, ще ми даде Юнайтед, помни ми думатаЩе го изработим, споко
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
enguerino написа:Хо-хо-хо
[offtopic][/offtopic]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:enguerino написа:Хо-хо-хо
[offtopic][/offtopic]
хо хо хо и на теб
enguerino написа:JackPackage написа:enguerino написа:Хо-хо-хо
[offtopic][/offtopic]
хо хо хо и на теб
Не се приема докато не пуснеш снимков матриал
JackPackage написа:BLUE CHAMPIONS написа:JackPackage написа:то средата на седмицата има кръг в Англия (26ти), така или иначе другите първенства почват след НГ - май ще довършим сезона с ВЛ, Чемпиъншип и другите инглиши![]()
Пък и на Боксиращия ден в Англия стават доста изненади
Е щом е така, ще ми даде Юнайтед, помни ми думатаЩе го изработим, споко
гоУем![]()
![]()
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта