Fifa 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Fifa 2010
Аз не виждам какво и коментирате на ПЕС - тя даже няма лицензи за всички отбори ... това си е признак за аматьорство (още помня версиите с измислените имена на играчи
)

- [1948]CSKA
- Контакти:
Някои ше ми даде ли регистрация че нямам...
Мерси предварително
Мерси предварително

http://fifa.easports.com/enGB/home.action тук показва, че има ощте 1 ден докато излезе 

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
1. Marseille
2. Schalke
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. AC Milan
6. Toronto FC
Exhibition match, 2 x 2 minute halves
Kick-off Team and Kick-off Be A Pro flows are accessible
Adidas Live Season info and tips & hints screens
PC controls video/Intro video
http://www.gamershell.com/download_32458.shtml тук можете да си дръпнете демото също
2. Schalke
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. AC Milan
6. Toronto FC
Exhibition match, 2 x 2 minute halves
Kick-off Team and Kick-off Be A Pro flows are accessible
Adidas Live Season info and tips & hints screens
PC controls video/Intro video
http://www.gamershell.com/download_32458.shtml тук можете да си дръпнете демото също
Последна промяна от CSKA ME на 10 сеп 2009 20:59, променено общо 2 пъти.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
- Neron
- Контакти:
А Football Manager 2010 кога излиза?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
futbolqga написа:Аз не виждам какво и коментирате на ПЕС - тя даже няма лицензи за всички отбори ... това си е признак за аматьорство (още помня версиите с измислените имена на играчи)
И ако има лиценз без да сле плаща за тия неща, да съдят Конами както Кан фуфа ли?

И като има ирланското и турското вътре голоям прас(Едва ли има Шампионска лига и Лига Европа),но догодина ще видите фифа за PC през крив макарон,след като масово спряха да играят дази детска игра.

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
- blue_boy95
- Контакти:
И двете игри са доста нереалистични.На Фифата играчите,които са с топка са с пъти по-бързи от тези,които са без
а и такива удари се праскат,че все едно всички играчи имат силата на Роберто Карлош и Жунинъо.А Песа пък е много бавна игра,играчите нямат никакво чувство за организация,могът единствено да я спират и подават.Но Фифата като цяло повече ми харесва,много ме дразни обаче,че няма Шампионска лига и Лига Европа,а и незнам защо не е включено и българското първенство? 

blue_boy95 написа:И двете игри са доста нереалистични.На Фифата играчите,които са с топка са с пъти по-бързи от тези,които са беза и такива удари се праскат,че все едно всички играчи имат силата на Роберто Карлош и Жунинъо.А Песа пък е много бавна игра,играчите нямат никакво чувство за организация,могът единствено да я спират и подават.Но Фифата като цяло повече ми харесва,много ме дразни обаче,че няма Шампионска лига и Лига Европа,а и незнам защо не е включено и българското първенство?
Споко, ще излезне пач за БГ първенството, имай търпение

На FIFA 2010 последно ще има ли руското първенство? Някой във форума беше споменал, че ще го има, но после ми казаха, че от EA sports са се отказали.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Върни се в “Игри и забавления”