Кога ще падне монополът на бетинг компаниите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vladi4a80
Контакти:

Re: Кога ще падне монополът на Еврофутбол?

Мнениеот vladi4a80 » 04 дек 2012 17:47

.С пункт реално правиш по 1000 1500 лева на месец,което се пада под 1%.

Само като прочетох това и ми става ясно колко си разбирач! Айде със здраве!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 04 дек 2012 17:49

Аз съм на мнение също че трябва да има поне 2 наземни букмеикара както е във всички биснес сфери има конкуренция а не монопол.Само Еврофутбол останаха единствените монополисти.На всички които предпочитат интернет залозите мога да им кажа че така е много по удобно да залагаш данонощтно[и да останеш без апартамент :lol: *] без да се мръднеш от стола в къщи.Не ти ли шумолят парите в ръцете и да знаеш с колко разполагаш [за разлика от виртуалните цифрички *]не се захващаи с хазарт.Тази игра е измислена хората да губят пари а не да печелят[иначе букитата щяха да фалират*].

Потребителски аватар
Shn0rhelez
Контакти:

Мнениеот Shn0rhelez » 04 дек 2012 17:54

kiko75 написа:
Shn0rhelez написа:Не е 6%.С пункт реално правиш по 1000 1500 лева на месец,което се пада под 1%.Ще питам и ще ви кажа със сигурност.Със здраве.

ЛАИК

Като ти гледам правописа и аргументите ,сигурно си някой 22 годишен,не посещавал училище,който си мисли,че българските букита са големите печалбари.Пак ти казвам имам познат,който държи пункт на Стамболийски(централно място),и не е цъфнал и вързал.
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!

Потребителски аватар
Shn0rhelez
Контакти:

Мнениеот Shn0rhelez » 04 дек 2012 17:56

vladi4a80 написа:.С пункт реално правиш по 1000 1500 лева на месец,което се пада под 1%.

Само като прочетох това и ми става ясно колко си разбирач! Айде със здраве!

Кажи как е,еродиран разбирачо!

Потребителски аватар
Shn0rhelez
Контакти:

Мнениеот Shn0rhelez » 04 дек 2012 17:57

ерУдиран :oops:

vladi4a80
Контакти:

Мнениеот vladi4a80 » 04 дек 2012 18:05

И да ти обясня няма да разбереш! Аз искам да те питам какво има общо между 1000-1500 лв и под 1 %І ??????

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Мнениеот merlin » 04 дек 2012 18:09

Пичове, доста години работих като букмейкър и да ви кажа - от Еврофутбол по-големи тъпаци няма. Само конкуренцията ражда качество, но те това не искат и не могат да го проумеят. Така че залагайте си в нета и това е. Наистина като не пипаш парите е лошо, но това с доста самоконтрол може да не е такъв дефект (а пък и в нета това е единствения голям минус).
Относно данъка от 15% за онлайн сайтовете. Пълни глупости. Сайтовете си плащат данъци, където са регистрирани. Ако на Еврофутбол не им изнася да плащат 15% като единствен наземен букмейкър в България, да си закриват пунктовете и да разчитат само на ефбет (който е регистриран в Малта). В тая връзка сега очаквам някоя българска фирма за дрехи (примерно) да ревне срещу sportsdirect или другите сайтове за онлайн пазаруване.
И един интересен факт за Еврофутбол. Ако за месец пунктът ти изплати повече печалби отколкото постъпления има, те поставят под наблюдение и получаваш забележка. Във Варна преди няколко години затвориха пункт, в който няколко месеца изплащанията надвишаваха постъпленията. Направо те карат да се молиш клиентите ти да не печелят.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

Потребителски аватар
Shn0rhelez
Контакти:

Мнениеот Shn0rhelez » 04 дек 2012 18:21

1000 1500лв средна,чиста,месечна печалба,което се пада под 1% от чистата месечна печалба на Божков.Щом Мерлин е работил като букмейкър,да каже,от него приемам корекция.Това за забележката ми изглежда нелепо.Ако съм пуснал печеливш фиш в един пункт,а си потърся печалбата в друг,какво правим?(причините за подобно действие може да са хиляди)

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Мнениеот merlin » 04 дек 2012 18:25

Shn0rhelez написа:1000 1500лв средна,чиста,месечна печалба,което се пада под 1% от чистата месечна печалба на Божков.Щом Мерлин е работил като букмейкър,да каже,от него приемам корекция.Това за забележката ми изглежда нелепо.Ако съм пуснал печеливш фиш в един пункт,а си потърся печалбата в друг,какво правим?(причините за подобно действие може да са хиляди)

Получаваш 6% от постъпленията, които правиш в твоя пункт. Можеш да пуснеш фиш в Шабла и да си искаш печалбата в Петрич, няма проблем. Доста от букмейкърите обаче се дразнят и те пращат да си вземеш печалбата там, където си пуснал. Нямат право.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

vladi4a80
Контакти:

Мнениеот vladi4a80 » 04 дек 2012 18:37

Shn0rhelez написа:1000 1500лв средна,чиста,месечна печалба,което се пада под 1% от чистата месечна печалба на Божков.Щом Мерлин е работил като букмейкър,да каже,от него приемам корекция.Това за забележката ми изглежда нелепо.Ако съм пуснал печеливш фиш в един пункт,а си потърся печалбата в друг,какво правим?(причините за подобно действие може да са хиляди)

Пак ти казвам, далече си от истината! Хем не разбираш, хем и се опитваш тънко да обиждаш! Нали имаш приятел буки! Питай го и не пиши глупости повече! Той колегата затова те е нарекъл ЛАИК, не да се заяжда, а защото си написал пълна безсмислица!

Върни се в “Игри и забавления”