Информация за зали за закрит футбол в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Информация за зали за закрит футбол в Пловдив

Мнениеот Един град-един отбор » 07 сеп 2009 01:49

kanar4o написа:
plovdivmraziselskiq написа:До кортовете на Локомотив ми каза това момче. Аз сега говоря с него по скайп и ми ги каза тези зали. Имало седалки и какво ли не и била най-голямата в Пловдив

Има ,ама незнам дали се ползва така за любители на футбола. Тя не е зала с трева ,а нещо подобно на "Строител" с паркет. Там се играе волейбол ,баскетбол и хандбал ,както и понякога се провеждат малки турнирчета по футбол. :)

Аз съм играл лично там и знам какво е ... наистина е най-голямата в Пловдив и се играе футбол ;) Само 1 път съм бил, но останах впечатлен от размерите на самата зала, височината и страхотната организация .. моля някой ако има инфо за телефона на човека, който я държи да драсне едно ЛС ... залата наистина си заслужава :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Rumbinho
Контакти:

Мнениеот Rumbinho » 07 сеп 2009 01:51

kanar4o написа:
plovdivmraziselskiq написа:До кортовете на Локомотив ми каза това момче. Аз сега говоря с него по скайп и ми ги каза тези зали. Имало седалки и какво ли не и била най-голямата в Пловдив

Има ,ама незнам дали се ползва така за любители на футбола. Тя не е зала с трева ,а нещо подобно на "Строител" с паркет. Там се играе волейбол ,баскетбол и хандбал ,както и понякога се провеждат малки турнирчета по футбол. :)

Не е с паркет. Настилката и залата като цяло е специално за тенис на закрито, но си има врати и вс необходимо.

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 07 сеп 2009 01:51

Зала е на ТК Локомотив в нея се играе и футбол и може би трябва да питате в ТК колко пари е аз съм играл там ама не съм плащал те бяха са уговорили други и незнам как е с плащането.

burn149
Контакти:

Мнениеот burn149 » 07 сеп 2009 06:58

Здравеите залата се казва чайка и се намира до стадион Пловдив 1 час е 50 лв предполагам сега ще има свободни часове наистина е голяма

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 07 сеп 2009 07:21

Айде де, още е хубаво времето :)

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 07 сеп 2009 08:31

Аз прелагам да отидем да поритаме до село Крумово.Но няма да е топка а нечия глава :twisted: :twisted: :twisted:
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 07 сеп 2009 10:50

зала Оптимум има 2 закрити игрища и 2 открити с изкуствена трева. Намира се малко след кръстовището на "Мебелна къща" в посокока Асеновград. Няма начин да я пропуснете ако вървите в тази посока.

Векта имат 2 игрища,открити, с изкуствена трева пак. Намират се до плувния комплекс Нептун, бившия ст.Работнически, както и Втора градска болница и Медицински колеж.

Цените мисля,че са по 60-65 лв на час :)

Върни се в “Игри и забавления”