Занимавали се с сериозно с покер?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Занимавали се с покер сериозно с покер?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Могилката
Контакти:

Re: Занимавали се с покер сериозно с покер?

Мнениеот Могилката » 03 сеп 2012 10:56

Beck's написа:Думата професионален е много далече от покер играчите в България, тука са 2-3ма добрите , които играят под Pokerstars Pro Team !

Бъркаш успял/известен с професионалист. Всеки, който се издържа от покер е про. Това работи за да се храни. В България подобни играчи сме далеч от символичната бройка 2-3.

Тексас Холдем за 240 000 ръце на NL600 за малко повече от 5 месеца.

Сметката:
От игра: 240к ръце с Уинрейт 4.5ВВ/100 = 10 800ВВ или казано така само от игра е изкарал около и над 60к в долари. Имайки предвид, че играча редовно шотва НЛ1000, инвестира в частни тренировки, има и доста разходи по път, хотели и т.н. мисля не е зле. Това е само от игра и не включва ВИП оферти, рейкбек, рейкреисове и т.н.

И ако някой реши да си каже баси лесното. Подобен играч отделя по над 10ч на денонощие в игра и анализ.

"Покерът е най-трудният начин да изкараш лесни пари"

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Занимавали се с сериозно с покер?

Мнениеот doktora25 » 03 сеп 2012 11:02

Аз самият не съм хазартен човек и никога не бих го играл с истински пари, но като цяло ми харесва играта и с удоволствие я играя с приятели. Също така много ми беше интересен Световния покер тур, дето го даваха преди известно време по Ринга, въпреки че допускам че е възможно да е имало някои нагласени работи там с цел зарибяване. Жалко че скоро не са го давали. :(
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 03 сеп 2012 11:12

Могилката написа:
Beck's написа:Думата професионален е много далече от покер играчите в България, тука са 2-3ма добрите , които играят под Pokerstars Pro Team !

Бъркаш успял/известен с професионалист. Всеки, който се издържа от покер е про. Това работи за да се храни. В България подобни играчи сме далеч от символичната бройка 2-3.

Сметката:
От игра: 240к ръце с Уинрейт 4.5ВВ/100 = 10 800ВВ или казано така само от игра е изкарал около и над 60к в долари. Имайки предвид, че играча редовно шотва НЛ1000, инвестира в частни тренировки, има и доста разходи по път, хотели и т.н. мисля не е зле. Това е само от игра и не включва ВИП оферти, рейкбек, рейкреисове и т.н.

И ако някой реши да си каже баси лесното. Подобен играч отделя по над 10ч на денонощие в игра и анализ.

Аз лично от покера си закупих кола и мотор, както и две , три екскурзии . Също така играх покер два пъти във Вегас, за по 3-4 дни максимум ! Много съм доволен от постигнатото до момента , но съм далече от понятието ПРО ! Един от роднините ми се занимава изцяло и само с покер, изкарва между 3К-7К месечно и момчето досега нито веднъж не се определи като "професионален". Наскоро гледах една финалан маса на WSOP и там коментаторите наричаха всички играчи, които бяха без нашивката Pokerstars TEAM Pro - amateurs ! Един от тези аматьори имаше печалби от онлайн турнири над 3 000 000$ и все още го наричат така. Та това ми беше идеята за про и останалите !

avon18

Мнениеот avon18 » 03 сеп 2012 11:23

Могилката написа:

Сметката:

, а линка на подписа , печелиш и от там 10$ вфт ти аок играешше покер няяше да си губиш времето в покерстратегу ами напрау у кардънарс или 2+2 триниор да си намериш .?
мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари :)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Занимавали се с сериозно с покер?

Мнениеот kingofpop » 05 сеп 2012 01:01

Покера е велико нещо, такава тръпка няма как да се изпита другаде....аз играя омаха и омаха h/l само, преди играех Тексас но там е по-трудно да печелиш, тъй като трябва много търпение....Омахите са ми любими и доста си ги владея, тъй като там има много математика да смяташ аутове и т.н. а това ми се отдавам, бях направил от нулата 900 евро само от омаха ;)....успехът там е, че половината дето играят не знаят точно правилата и че можеш да използваш само 2 от твоите карти и 3 отдолу... :) ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Игри и забавления”