Свързах се със съпорта на bet365 тия дни и се оказа, че не могат да ми дадат никакви гаранции, че ще се лицензират. Няколко пъти им писах и всеки път различни хора ми отговаряха, че не могат да потвърдят дали ще се лицензират. Ето части от отговорите:
Здравейте,
Благодарим Ви за Вашия имейл.
За момента нямаме информация че ще прекратим нашите дейности в България. Но както Ви информирах по рано, ще бъде нужно да проверите с държавната комисия по хазара, за допълнителна информация.
Вашият имейл получи номер: 3670703 - Моля не го премахвайте.
Здравейте,
Благодарим Ви за Вашия имейл.
Ние сме напълно лицензирани и контролирани във Великобритания, където се намират нашите сървъри. Всъщност, Bet365 притежава английски лиценз от 1974 год. За съжаление, не можем да потвърдим какви са Вашите местни закони, свързани с интернет залаганията и в случай, че имате притеснения относно това ще трябва сами да проверите.
Тези отговори изобщо не ме удовлетворяват, лиценза им в Англия няма никаква връзка с нашето законодателство. Аз поне мисля да не рискувам и засега да си изтегля парите от там докато се изясни какво ще правят. Все пак след няколко дена влиза в сила тоя закон. Ако някой има повече инфо- да пише
Закон за хазарта
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Върни се в “Игри и забавления”