Hattrick турнири

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Hattrick турнири

Мнениеот UltraBlue » 16 мар 2012 15:42

batty написа:Играта Hattrick.org пусна ново проложение - турнири. Всеки участник може да организира или да участва в турнир от 4 или 8 отбора. Условието е да сте подръжник или да участвате с 2 кредита, ако не сте подръжник. Няма контузии, няма картони, супер вариант да се изпробват отборите и приятели или познати да играят заедно.

Направих един турнир - Jim Beam Trophy 1 с 8 отбора. Ако има желаещи, вклчете се в темата с информация за отбора си и ще ви пусна покана. :)

Видях че си ми пуснал покана и приех... само да попитам тези турнири не оказват влияние на приятелските мачове, нали??? Че аз съм колекционер на знаменца :mrgreen:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 16 мар 2012 18:07

UltraBlue написа:
batty написа:Играта Hattrick.org пусна ново проложение - турнири. Всеки участник може да организира или да участва в турнир от 4 или 8 отбора. Условието е да сте подръжник или да участвате с 2 кредита, ако не сте подръжник. Няма контузии, няма картони, супер вариант да се изпробват отборите и приятели или познати да играят заедно.

Направих един турнир - Jim Beam Trophy 1 с 8 отбора. Ако има желаещи, вклчете се в темата с информация за отбора си и ще ви пусна покана. :)

Видях че си ми пуснал покана и приех... само да попитам тези турнири не оказват влияние на приятелските мачове, нали??? Че аз съм колекционер на знаменца :mrgreen:

Мисля че не оказва влияние на истинските мачове и на играчите. Турнирите са ги пуснали за удоволствие на феновете, на мен лично идеята много ми хареса.

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 17 мар 2012 16:05

Още три места има свободни за турнира, няма ли още желаещи? :(

Върни се в “Игри и забавления”