Бижутера написа:Добре,аз не мога да разбера едно нещо-щом и да паднем и да бием пак ще се напием,при равен кво прайм?
Обръщаме масата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:Добре,аз не мога да разбера едно нещо-щом и да паднем и да бием пак ще се напием,при равен кво прайм?
metodito написа:Здравейте, бях си обещал да не влизам във форума след това, което се случи с любимия ми отбор, ма форума знам, не е виновен. Коня вече е в ряката, както казват. Нейсе! Имам един въпрос относно мениджъра на uefa.com - fantazy football. От три години го играя и влизам в случайни лиги. А някой знае ли как да вляза в българска лига, където всички са българи. Знам, че някакъв код трябва да въведа, ама откъде да го узная, не знам. То поначало не ме бърка и така защото виждам класирането по държава, но нали знаете, друго си е да си го премереш с някой, национален спорт, какво да правиш. Та ако някой знае за ШЛ или ЛЕ да свирне, понеже сигурно към края на август ще започнат. Благодаря!
metodito написа:Миналия сезон имаше група "спИрт1" във тази фентъзи лига за ШЛ. 20тина човека бяхме , но нямаше никакви кодове ?
Странна работа.И си я правихте вие?
LoveAndPeace написа:
Ми един пич писа за играта с линк за регистрация и се регнахме. Не помня да съм въвеждал код или нещо подобно. Като изтеглят групите ще видим.
А дано и Левски да е в тях
LoveAndPeace написа:Имаш лично metodito
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта