Дискусии: Football Manager 2009
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии: Football Manager 2009
Бероец...ако пробвай да вземеш играчи от словенското първенство и по-специално Mitja Viler ...но там има доста добри играчи...аз сега пускам и ще играя осминафинала с Милан след,като ги разбих първия мач сега очаквам уж да продължа но ще бъде мн мн трудно...като знам,че ще ме подхванат още от рано ... никаква защита,при мой гол ще ги хвана на контра и ако имам късмет ще продължа 

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
От 2006-2007г насам,всеки един играч от Словения,Словакия,Хърватска е СТРАХОТЕН.Незнам защо са го направили така.
На 9.1.0 при мен всеки път,когато започвам наново,Локо СФ купува Люнгберг.
Когато излезе играта имаше един бъг.Викаш играч на пробен за 2 седмици,винаги се съгласяват.Можеше да се използват за офиц.мачове.Без да ги регистрираш за турнирите от името на твоя отбор.Така си играеш с един Dreem team.
Сега незнам дали е още така,но се съмнявам.
На 9.1.0 при мен всеки път,когато започвам наново,Локо СФ купува Люнгберг.

Когато излезе играта имаше един бъг.Викаш играч на пробен за 2 седмици,винаги се съгласяват.Можеше да се използват за офиц.мачове.Без да ги регистрираш за турнирите от името на твоя отбор.Така си играеш с един Dreem team.

Angoff,
браво за темата.Много добра игра-играя я с голям кеф.Напоследък я зарязах заради КСК,ама скоро пак я почвам.Преди време бях пуснал тема за нея-изписаха се 4-5 стр и замря.Дано тази просъществува повече.Определено има какво да се пише и да споделяме!
браво за темата.Много добра игра-играя я с голям кеф.Напоследък я зарязах заради КСК,ама скоро пак я почвам.Преди време бях пуснал тема за нея-изписаха се 4-5 стр и замря.Дано тази просъществува повече.Определено има какво да се пише и да споделяме!

shumnaliq написа:вс направих всичко .........
стигам до Auth key , до последните букви/цифри и нестава
Първо за да играеш с 9.0.3 треа да имаш инсталнта 9.0.2.
И ако имаш и пак не става пробваи с РЕЛОУДИД версията -там не ти трябва пачове-слагаш 9.0.3 и готово.

Върни се в “Игри и забавления”