tornadoto_96 написа:Edin_Chovek написа:Здравей,
едно питане имам. тая игра за всички ли е? Щото моя човек си вкара гола а ти дори не си ме сложил в списъка.
Не е ли малко тъпо???? Не разбирам защо ме няма в списъка с играчи. Правиш игра пишеш правила а не ги спазваш.
Санта Круз от Генерал Кабалеро вкара гол. Продължавам ли или не продължавам???? И защо ме няма в списъка?
Аве пич ти си дал футболист, който даже няма страница в Уикипедиа. И аз мога да кажа Страхил Аврамов от Ш футболна група..

Абе пич, не всичко на този свят го има в ВИКИ-то.
Аз съм дал футболист от премиерата на Парагвай. Парагвай е държава в Латинска Америка граничи с Аржентина, Бразилия и Боливия. Столицата се казва Асунсион. В Парагвай футболът е спорт номер едно. Националният отбор на Парагвай играе на 7 СП. Отборът е достигал 3 пъти 1/8 финали.
Генерал Кабалеро е клуб от столицата на Парагвай, Асунсион и играе в елитната лига на страната. Печели е 6 пъти втора и три пъти трета дивизия.
Това го пише в ВИКИ-то. А това по-долу може да го научиш сега:
Хуго Санта Круз е нападател на Генерал Кабалеро и този сезон има 29 мача и 16 гола за клуба.
Така с две думи да дам поуката от всичко това което ти казах. Футбола не е ВИКИ-то и ВИКИ-то не може да обхване тази необятна тема.
Ако първа лига на Парагвай е Ш футболна група, то Страхил Аврамов кой е?