Познай голмайстора / Сезон 3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Edin_Chovek
Контакти:

Re: Познай голмайстора

Мнениеот Edin_Chovek » 18 дек 2011 00:04

don_diego написа:Еййй , много се вживяваш бе , това е само една игра , може да е станала грешка . Аман от нерваци .

Игра с правила. Обичам да се спазват правилата. Ако на такъв човек му казваш "нервак", лошо.
Не бе. Просто момчето не е разбрало кой е футболиста и кое е отбора а и нищо не му говорят тези две имена и е решило да ме игнорира и не е направило грешка.
Тези преди мен и след мен са в списъка а мен ме няма. Ако ще правиш игра за хората неправия за хората а не като не разбираш нещо да го махнеш.

Edin_Chovek
Контакти:

Мнениеот Edin_Chovek » 18 дек 2011 00:15

tornadoto_96 написа:
Edin_Chovek написа:Здравей,
едно питане имам. тая игра за всички ли е? Щото моя човек си вкара гола а ти дори не си ме сложил в списъка.

Не е ли малко тъпо???? Не разбирам защо ме няма в списъка с играчи. Правиш игра пишеш правила а не ги спазваш.

Санта Круз от Генерал Кабалеро вкара гол. Продължавам ли или не продължавам???? И защо ме няма в списъка?

Аве пич ти си дал футболист, който даже няма страница в Уикипедиа. И аз мога да кажа Страхил Аврамов от Ш футболна група.. ;)

Абе пич, не всичко на този свят го има в ВИКИ-то.
Аз съм дал футболист от премиерата на Парагвай. Парагвай е държава в Латинска Америка граничи с Аржентина, Бразилия и Боливия. Столицата се казва Асунсион. В Парагвай футболът е спорт номер едно. Националният отбор на Парагвай играе на 7 СП. Отборът е достигал 3 пъти 1/8 финали.
Генерал Кабалеро е клуб от столицата на Парагвай, Асунсион и играе в елитната лига на страната. Печели е 6 пъти втора и три пъти трета дивизия.
Това го пише в ВИКИ-то. А това по-долу може да го научиш сега:
Хуго Санта Круз е нападател на Генерал Кабалеро и този сезон има 29 мача и 16 гола за клуба.
Така с две думи да дам поуката от всичко това което ти казах. Футбола не е ВИКИ-то и ВИКИ-то не може да обхване тази необятна тема.

Ако първа лига на Парагвай е Ш футболна група, то Страхил Аврамов кой е?

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 18 дек 2011 00:19

bojo0o0o94 написа:Моя не е бил почнал е аз казах Ибрахимович ето дата и час за доказателство от bojo0o0o94 на 17 Дек 2011 20:38 , а мача Милан - Сиена почва в 21:45 нещо си в грешка.

Моя грешка, вътре си :)

едно питане имам. тая игра за всички ли е? Щото моя човек си вкара гола а ти дори не си ме сложил в списъка.

Не е ли малко тъпо???? Не разбирам защо ме няма в списъка с играчи. Правиш игра пишеш правила а не ги спазваш.

Санта Круз от Генерал Кабалеро вкара гол. Продължавам ли или не продължавам???? И защо ме няма в списъка?

Три мнение преди мнението ти с голмайстора си писал мнение, което по-късно си го редактирал на ".." ! Точно така има си правила и в правилата си пише без редакция. Аз откъде да знам че не си писал голмайстор, той не е вкарал гол и си го редактирал ? Замисли се :)

Edin_Chovek
Контакти:

Мнениеот Edin_Chovek » 18 дек 2011 00:24

DanielGeorgiev написа:
Три мнение преди мнението ти с голмайстора си писал мнение, което по-късно си го редактирал на ".." ! Точно така има си правила и в правилата си пише без редакция. Аз откъде да знам че не си писал голмайстор, той не е вкарал гол и си го редактирал ? Замисли се :)

Прав си редактирах го. Зададох ти въпрос и после се сетих какъв е отговора,
Първия голмайстор който посочих беше Мак Алисър от Линфилд но пуснах прогнозата без да видя, че мача се беше играл ( моя грешка за което се извинявам). След като нямах право да пускам прогноза за изигран мач, си смених прогнозата за настоящ като прогнозирах повече от два часа преди мача да е започнал.
Мача за който дадох прогноза започна в 22:00 БГ време.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 дек 2011 00:28

Аз пък ще ти кажа, че не си написал правилно името на играча.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Edin_Chovek
Контакти:

Мнениеот Edin_Chovek » 18 дек 2011 00:32

Имам 17 мин разлика между двете прогнози. По принцип ще прогнозирам Мак Алистър за следващия кръг ( може да си ме запишеш ). Играча е на Линфийлд. Дивизията отново е елитна. Мача е на 20.12. така, че от сега си го казвам за да няма после проблеми.

Не би трябвали след това обяснение да не ме добавиш в списъка и то със статут на продължаващ. Мисля, че съм постъпил коректно ( първата ми прогноза за днес не е била по правилата и за това съм направил втора, коректа и най-вече вярна).

А и представи си всички да пишат само голмайстори на Милан, Барса, Реал или Челси и това да става точно когато тези отбори играят с най-слабите в лигите. Къде е заигравката тогава. Моята прогноза беше най-трудна и излезе най инфарктно в последната минута. Не е ли така?

ivan_kn
Контакти:

Мнениеот ivan_kn » 18 дек 2011 00:37

познах

Edin_Chovek
Контакти:

Мнениеот Edin_Chovek » 18 дек 2011 00:37

Tommi написа:

Аз пък ще ти кажа, че не си написал правилно името на играча.

Така е. Но не знам кое е вярното. Трябва да е отделено но в сайта откъдето си гледам мачовете беше написано слято. Би трябвало да е разделено. Ако това е проблем ОК. Ще го приема но да кажеш, че всички които са писали имената на играчите на кирилица са ги написали вярно също не е коректно, нали? Нека не се хващаме за дреболий. Знам, че ти трудно би прогнозирал този голмайстор( пиша трудно но то е невъзможно) и няма смисъл да влизаш в диалог. Моето желание е да ви победя в една игра в която не се изисква нищо друго освен голяма любов към футбола.

Познах ли голмайстора или не го познах ли има ли право да играя срещи Златан и Роналдо или не? Това е въпроса.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 дек 2011 00:50

Edin_Chovek написа:
Така е. Но не знам кое е вярното. Трябва да е отделено но в сайта откъдето си гледам мачовете беше написано слято. Би трябвало да е разделено. Ако това е проблем ОК. Ще го приема но да кажеш, че всички които са писали имената на играчите на кирилица са ги написали вярно също не е коректно, нали? Нека не се хващаме за дреболий. Знам, че ти трудно би прогнозирал този голмайстор( пиша трудно но то е невъзможно) и няма смисъл да влизаш в диалог. Моето желание е да ви победя в една игра в която не се изисква нищо друго освен голяма любов към футбола.

Познах ли голмайстора или не го познах ли има ли право да играя срещи Златан и Роналдо или не? Това е въпроса.

Името му се изписва слято. Във всичките мнения на кирилица си го написал грешно. По-добре ти да не влизаш в диалог. А за това, което питаш, авторът на темата преценява дали продължаваш, или не. Ти си дал някаква прогноза, после си я сменил, така че той трябва да реши.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Edin_Chovek
Контакти:

Мнениеот Edin_Chovek » 18 дек 2011 01:01

Tommi написа:
Edin_Chovek написа:

Името му се изписва слято. Във всичките мнения на кирилица си го написал грешно. По-добре ти да не влизаш в диалог. А за това, което питаш, авторът на темата преценява дали продължаваш, или не. Ти си дал някаква прогноза, после си я сменил, така че той трябва да реши.

Слято е. Туко що го видях в един парагвайски сайт.
El 2-1 logrado en la agonía del partido por el General (gol de Hugo Santacruz a los 91’) le mantiene con la ilusión de la permanencia, a la espera de la decisión del TAS, aunque este ya se declaró incompetente en su protesta contra Independiente.

Ето и цитата. Значи няма проблеми. Като гледам в прогнозата ми съм го написал правилно. Може би най-правилно от всички защото е на латиница а другите прогнози са на кирилица. Мерси, че ме накара да проверя. Сега вече знам как се пише правилно името на футболиста.

Върни се в “Игри и забавления”