Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:E не е истина каква приказка се получава при мен....С Ботев Враца станах трети и играх квалификации за ЛЕ. Отстраних всичките си съперници, като един от тях беше АЕК Атина
В групите се паднах с Челси, Динамо и Базел..... играх дефанзивно на контри в Швейцария и бих 3-1
После паднах само 3-1 от Челси, 1-1 с Динамо като гост и после 3-2 с Динамо във Враца
Равен с Базел и излезнах от групата.... в първенството съм четвърти, като пред мен са Миньор, Литекс и ЦСКА....
И всичко това с 30 000 евро за трансфери, с които си купих един играч... всичко друго са ми свободни агенти, но пък вършат работа
WARrior написа:Може ли да дадеш един шот на състава ти,че като прочетох какви успехи си постигнал,ми стана интерестно с какви играчи разполагаш
TodorT написа:WARrior написа:Може ли да дадеш един шот на състава ти,че като прочетох какви успехи си постигнал,ми стана интерестно с какви играчи разполагаш
Ето:
С това разполгам....Бранимир е с много слаби показатели, но скоростта му е решаваща и вкарва много
Не се вижда много добре, ама ....
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта