До играещите покер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ceckonashia
- Контакти:
Re: До играещите покер
Аз играя в Poker stars.com.Всяка вечер от 19.30 има безплатен турнир само за българи,в който можеш да спечелиш реални пари,ако си добър.Да,малко са,но с постоянство можеш да останеш доста доволен.Един път стигнах до 8-мо място от близо 3000 човека и ми бяха преведени 2,5$ реални пари.С тези пари участвах в турнири с по-голям награден фонд,но там попаднах на едни хиени,които ми разказаха играта,а ако натрупаш доста,след определена процедура можеш да си ги изтеглиш.Хубавото е,че не влагам нито стотинка собствени пари,дори и сметка нямам там.Може би ще попиташ къде ми ги превеждат тогава...има си меню ''Каса'',в което ти отчитат колко виртуални и колко реални пари имаш на твоя акаунт.Също така има и един турнир,пак всекидневен от 19.30,който е за играчи от Източна Европа,почти на същия принцип...така че съветвам те да опиташ 

- Never_Mind
- Контакти:
Аз играя понякога в actionpoker. Фрийролите ги бива, лесно се стига до някой и друг $.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/440/4592440U.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]
Познанията на повечето пишещи тук на тема покер са... не знам... не мога да ги определя... комични или трагични...
Като се замисля не са много хората, които наистина играят покер и се занимават с фрийроли. Иначе авторът получи сравнително доста информация, но така или иначе ако ти трябват подробности можеш да пишеш едно лично на Емо. Той е запознато момче и ще ти помогне
Като се замисля не са много хората, които наистина играят покер и се занимават с фрийроли. Иначе авторът получи сравнително доста информация, но така или иначе ако ти трябват подробности можеш да пишеш едно лично на Емо. Той е запознато момче и ще ти помогне

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- jembajemba
- Контакти:
ceckonashia написа:Аз играя в Poker stars.com.Всяка вечер от 19.30 има безплатен турнир само за българи,в който можеш да спечелиш реални пари,ако си добър.Да,малко са,но с постоянство можеш да останеш доста доволен.Един път стигнах до 8-мо място от близо 3000 човека и ми бяха преведени 2,5$ реални пари.С тези пари участвах в турнири с по-голям награден фонд,но там попаднах на едни хиени,които ми разказаха играта,а ако натрупаш доста,след определена процедура можеш да си ги изтеглиш.Хубавото е,че не влагам нито стотинка собствени пари,дори и сметка нямам там.Може би ще попиташ къде ми ги превеждат тогава...има си меню ''Каса'',в което ти отчитат колко виртуални и колко реални пари имаш на твоя акаунт.Също така има и един турнир,пак всекидневен от 19.30,който е за играчи от Източна Европа,почти на същия принцип...така че съветвам те да опиташ
Съвет - ако ги натрупаш повечко в Каса ги тегли, че и аз така във ФулТилт си ги имах в касата, пък сега ги нямам.

- ceckonashia
- Контакти:
jembajemba написа:ceckonashia написа:Аз играя в Poker stars.com.Всяка вечер от 19.30 има безплатен турнир само за българи,в който можеш да спечелиш реални пари,ако си добър.Да,малко са,но с постоянство можеш да останеш доста доволен.Един път стигнах до 8-мо място от близо 3000 човека и ми бяха преведени 2,5$ реални пари.С тези пари участвах в турнири с по-голям награден фонд,но там попаднах на едни хиени,които ми разказаха играта,а ако натрупаш доста,след определена процедура можеш да си ги изтеглиш.Хубавото е,че не влагам нито стотинка собствени пари,дори и сметка нямам там.Може би ще попиташ къде ми ги превеждат тогава...има си меню ''Каса'',в което ти отчитат колко виртуални и колко реални пари имаш на твоя акаунт.Също така има и един турнир,пак всекидневен от 19.30,който е за играчи от Източна Европа,почти на същия принцип...така че съветвам те да опиташ
Съвет - ако ги натрупаш повечко в Каса ги тегли, че и аз така във ФулТилт си ги имах в касата, пък сега ги нямам.
Ок,ще го имам в предвид,благодаря!
Покерстарс за момента е най добър, а за Фултилт освен да кажа някоя нецензурна дума друго нищо добро. Аз минах с лека загуба , но мой познат загуби над 1300 $ когато спряха сайта. Вярно че покера не е само късмет, но без него в хазарта НЕ става. Важно е да можеш да се контролираш и да знаеш кога да спреш ако нещата загрубеят. Успех !
jembajemba написа:ceckonashia написа:Аз играя в Poker stars.com.Всяка вечер от 19.30 има безплатен турнир само за българи,в който можеш да спечелиш реални пари,ако си добър.Да,малко са,но с постоянство можеш да останеш доста доволен.Един път стигнах до 8-мо място от близо 3000 човека и ми бяха преведени 2,5$ реални пари.С тези пари участвах в турнири с по-голям награден фонд,но там попаднах на едни хиени,които ми разказаха играта,а ако натрупаш доста,след определена процедура можеш да си ги изтеглиш.Хубавото е,че не влагам нито стотинка собствени пари,дори и сметка нямам там.Може би ще попиташ къде ми ги превеждат тогава...има си меню ''Каса'',в което ти отчитат колко виртуални и колко реални пари имаш на твоя акаунт.Също така има и един турнир,пак всекидневен от 19.30,който е за играчи от Източна Европа,почти на същия принцип...така че съветвам те да опиташ
Същата работа и аз, имам да тегля едни пари от fulltilt, но откакто ги погнаха федералните май стана загубена кауза.Дано поне един ден успея да си ги взема.Иначе цъкам в Pokerstars и бет365, но не мога да кажа, че съм напред с материяла

Жоржиньо написа:TribuneEast1912 написа:Bourgas написа:До играещите покер : Спрете! И изобщо играещите хазарт!
Ти по-голяма глупост не може ли да напишеш?Едно е да залагаш мачове, където се разчита само и единствено на късмета съвсем друго е покера. Там освен късмет ти трябва добра психика и умения. Не съм от най-хазартните типове, но доста често ми се е случвало да си вадя месечните пари именно с покер, така че подобни мнения са крайно недаекватни.
Да бе да,точно покера е пълен късмет нищо повече чист хазарт при мачовете ако не знаеш кой отбор как се представя и в каква форма е например само късмета ли ще ти помогне>?
Ами общо взето да! Ти си ги проучвай колкото щеш, но когато някой чернодрешко реши да даде червен картон или дузпа, друго освен късмвет не мога да го нарека. Да не говорим за черното тото

kingofpop написа:Любопитно ми е къде играете най - много и да кажете дали там има добри фрийроли....аз лично цъкам в Унибет......не са кой знае колко добри обаче см си свикнал там понеже доста се играе омаха
Бягай в - 24hPoker , многобройни фрийроли с изключително слаби играчи . Направи си една малка банка и ги почвай на гарантираните от по 100-300 Евра с вход 1-2 евра !
Успех

[offtopic]Виж ми подписа там можеш много информация да немериш[/offtopic]
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Върни се в “Игри и забавления”