Hattrick - най-реалната футболна симулация

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Re: Hattrick - най-реалната футболна симулация

Мнениеот gld_84 » 05 ное 2011 19:38

UltraBlue написа:
gld_84 написа:
Аз бих добавил и това, че нещата сякаш се случват твърде бавничко...

Ами аз съм доволен от скороста, даже за мен и по бавно ако е ще е още по добре :mrgreen: Много бързо ми одъртяват играчите, не мога да смогна- особено на халфовете :mrgreen:

Да де, аз същото имах предвид, че бавно се развива играчът и докато го натренираш и той вземе та се контузи и стане за пенсия :)

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 05 ное 2011 19:46

gld_84 написа:
UltraBlue написа:
sokkoban написа:Щом успя да ми задържи вниманието цели значи всичко което казваш е истина!!!
:)

Аз я играя от 6 години... FC MegaStars Bulgaria (660452). Определено е много добра! Има само 2 неща които не харесвам

1) Балиго/Ранди
2) Че не могат да се правят смени в реално време.

На мен точно това ми харесва. мач веднъж седмично, тренировка също. В други симулации има мач през ден, човек няма време да се занимава с това. Има игри, в които мачовете са всеки ден.

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 05 ное 2011 19:50

UltraBlue написа:
gld_84 написа:

Ами аз съм доволен от скороста, даже за мен и по бавно ако е ще е още по добре :mrgreen: Много бързо ми одъртяват играчите, не мога да смогна- особено на
халфовете :mrgreen:

Колега, ти играеш в 4-а, респект. Отборчето ти е силно. :)

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 05 ное 2011 19:55

Аз пък от година и нещо разцъквам на Мениджър Лийг - managerleague.com
Много бърза игра - по два мача дневно без събота и неделя, сериозно застъпена икономика, тренировъчни лагери, интересен трансферен пазар...
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 05 ное 2011 19:58

batty написа:
UltraBlue написа:
gld_84 написа:

Ами аз съм доволен от скороста, даже за мен и по бавно ако е ще е още по добре :mrgreen: Много бързо ми одъртяват играчите, не мога да смогна- особено на
халфовете :mrgreen:

Колега, ти играеш в 4-а, респект. Отборчето ти е силно. :)

Аз бях в 3-та няколко сезона преди това, но нямам пари вече. Един съвет от мен- ако нямата заделени милиончета не ходете нагоре. Аз сега ще се задържа още малко нагоре, и после ще има свободно падане. После ще стана банка и като натрупам пари, чак тогава ще тръгна нагоре пак, иначе няма смисъл 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
kroyf
Контакти:

Мнениеот kroyf » 05 ное 2011 20:01

перфектната футболна симулация,реална,даваща ти възможност наистина да разбереш какво им е на онези който критикуваме всеки ден,колко некадърен бил този колко слаб треньор бил онзи.тук всички могат да се пробват и да разберат колко струват.

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 05 ное 2011 20:01

UltraBlue написа:
sokkoban написа:Щом успя да ми задържи вниманието цели значи всичко което казваш е истина!!!
:)

Аз я играя от 6 години... FC MegaStars Bulgaria (660452). Определено е много добра! Има само 2 неща които не харесвам

1) Балиго/Ранди
2) Че не могат да се правят смени в реално време.

Абсолютно съм съгласен с теб колега. Аз играя от 6 години вече и мисля , че играхме 2-3 сезона в една група
Отбора ми се казва Grisley Bulgaria (661039)
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 ное 2011 20:02

Цъкам тая игра от 2005-та.Тогава бе много добра и имаше близо 1000000 активни потребители.В последно време разработчиците тотално провалят играта с непрекъснатите си промени,лишавайки редовия потребител от дългосрочни планове.Това си личи и от намалелия брой потребители.Играта все повече се ориентира към зарибяване на нови юзери и наказване на тия,които пристъпват извън наложения от шведите шаблон.Прекалено много се засили рандом фактора.Стигнах до висшата лига,но разработчиците бяха решили,че там няма място отбор с млади играчи.Цял сезон контузии и слаба форма.Разпродадох и се отдадох на бавно потъване и правене на пари.ХТ сега няма нищо общо с това,което бе преди 3-4 години!За бога братя,не си губете времето с нея!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 05 ное 2011 20:03

Точно това съм написал във единия си коментар.Преди години бях играл и мисля,че имах познати които играеха и ми завиждаха много.Отидох да бачкам във Англия и всичко за един месец отиде по дяволите.Сега влизам колкото да не е без хич,имам и манги,тоя сезон изпаднах от 5-та дивизия.Не ми се занимава сериозно сега.Във момента предпочитам да джиткам гоалисимото и шампиони.Едната от тия е толкова тъпа и пълна със бъгове и простотии,но аз обичам да ми е гадно и затова я играя.

bardon01
Контакти:

Мнениеот bardon01 » 05 ное 2011 20:22

Още чакам да ми изтече незакономерния бан

Върни се в “Игри и забавления”