Въпрос за ФИФА 12
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Въпрос за ФИФА 12
Повече от седмица вече чакам в т.нар. "официална" тема за ФИФА 12 адекватен отговор, но за съжаление не получавам такъв затова реших да пусна нова тема пък ако сметнете можете да я прехвърлите към старата. Искам да попитам как по дяволите се бият и вардят дузпите на тази игра, защото нито вратаря си успявам да мърдам при изпълнение на противника, нито да уцеля вратата, когато аз бия. Играя с т.нар. "стара" клавиатура. С А пас по въздуха, с S пас по земя, с W извеждащ пас, с D шутирам, шпагат пак A и т.н. И как мога да премахна този гаден надпис, когато пусна играта при който чакам близо минута някаква "checking connection". Може ли да се премахне това или просто като ми "оригинална" ФИФА-та това е неизбежно да се появява?

Re: Въпрос за ФИФА 12
Не мисля, че ще съумея изцяло да отговоря на въпроса ти, но поне ще е повече, отколкото си получил в т.нар. "официална" тема на играта. Аз играя на абсолютно същия принцип... продължавах да упорствам и накрая някои от ударите започнаха да ми се получават. Един-два сейв-а също. Сякаш е с посоките + бутона, който използваш за направата на финтове. Това за спасяванията... Ударите - както на предишните фиф-и, с условието, че трябва да уцелиш средата на скалата и пръста ти да не заспи върху D бутона.
Чекинг кънекшън-а можеш да го разкараш, като си извадиш кабела за нет-а преди да пуснеш играта. Зарежда в пъти по-бързо, а после просто... го вкарваш, където трябва. Т'ва е от мен. Сори, че отговорът ми е по-скоро дразнещ и непълен, но имам чувството, че в цялата мрежа, няма човек, който да е наясно с това КАК точно става номера.
Чекинг кънекшън-а можеш да го разкараш, като си извадиш кабела за нет-а преди да пуснеш играта. Зарежда в пъти по-бързо, а после просто... го вкарваш, където трябва. Т'ва е от мен. Сори, че отговорът ми е по-скоро дразнещ и непълен, но имам чувството, че в цялата мрежа, няма човек, който да е наясно с това КАК точно става номера.
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.
При мене при дузпите,вратаря се мърда с 6 и 4,цифрите от под нум лок-а.
Последна промяна от haha на 05 ное 2011 10:32, променено общо 1 път.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Дузпите се спасяват с right stick-а на джойстика. Отиди в настройките и виж кои копчета на клавиатурата съответстват
Proteccao написа:Дузпите се спасяват с right stick-а на джойстика. Отиди в настройките и виж кои копчета на клавиатурата съответстват
Човека е писал , че играе с клавиатурата !
По Въпросаза фифата за биенето на дузпи става с бутона за шутиране и внимаваш колко го задържаш следиш скалите. А за спасяването и аз незнам как става гледам да не правя дузпи

[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
- Bultra_Patriot
- Контакти:
Дузпите се спасяват с цифрите под NUM LOCK. 6 и 4 са ти съответно надясно и наляво, 2 и 8 - надолу и нагоре.
- Neftochimic1892
- Контакти:
Дузпите са пазят с 6 и 4 , а при удар освен D ,трябва да задържаш и бутоните за насочването на удар 

Дузпите добре се пазят с 6 и 4, ама какво правим ако играя с джойстик

И друг въпрос. Сега видях, че като си гласиш нивото след World class има някво Legendary. Това ли е най-високото ниво или просто е няква екстра допълнителна?

Може ли да ми кажете как се тича бързо - глупав въпрос, но всички копчета пробвах с контролите с които е във началото (играя с клавиатура.)
Върни се в “Игри и забавления”