Проблем с ФМ 2012!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Проблем с ФМ 2012!!
Имам следният проблем!!! Пускам играта зарежда лоадинга и преди да ме пусне в менюто ме изхвърля!!! Някакви идеи???

Re: Проблем с ФМ 2012!!
А крака сложи ли го? По принцип така ставаше преди той да излезе.
cska_90 написа:Имам следният проблем!!! Пускам играта зарежда лоадинга и преди да ме пусне в менюто ме изхвърля!!! Някакви идеи???
Проблемът е в клубната принадлежност.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
plamen_ol написа:А крака сложи ли го? По принцип така ставаше преди той да излезе.
ДА!Имам и директ хикс!!

- Червени_шампиони
- Контакти:
Направи steam-a офлайн, ако и така не стане го изтрии. 

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Червени_шампиони написа:Направи steam-a офлайн, ако и така не стане го изтрии.
То изобщо на 2012 няма такива работи??
Само че накрая като цъкнаа да ми инсталне директ хикса и фреймуърка ми дава неква грешка?????

cska_90 написа:Червени_шампиони написа:Направи steam-a офлайн, ако и така не стане го изтрии.
То изобщо на 2012 няма такива работи??
Само че накрая като цъкнаа да ми инсталне директ хикса и фреймуърка ми дава неква грешка?????
Не е от това и на мене ми даде няква грешка накрая на инсталацията,но играта си работи супер
Ако си играл демото, вероятно имаш инсталиран стийм, който сега ти бърка в здравето.Ако не си, пробвай да копираш само exe-то в директорията на играта, а не цялото съдържание на папката crack
(или както там се казва)

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
И на мен така ми прави! ОК вярно че бях инсталирал демото ама сега съм го махнал заедно с шибания стеам! Защо още ми се пречкат?
Ако е от това де! 

-
- Контакти:
инсталира ли си пача?
дръпна ли си фикса на крака?
дръпна ли си фикса на крака?
Върни се в “Игри и забавления”