НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
Здравейте!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P5B8yAqiUoo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P5B8yAqiUoo[/youtube]
Наздраве пичове ! От днес вече съм и Мод на Chelsea в този форум - имате по една виртуална бира от мен по случая
Аз тази вечер май ще ходя на диско,така че надали ще съм при вас на масата !

- sa6o_botev
- Контакти:
Bече не знам на коя бира съм
Блуто, щом ти си мод, обещавам та не ти създавам мн. работа.. мерси за виртуалната бира и Наздраве!

Блуто, щом ти си мод, обещавам та не ти създавам мн. работа.. мерси за виртуалната бира и Наздраве!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Blue_Lion написа:Наздраве пичове ! От днес вече съм и Мод на Chelsea в този форум - имате по една виртуална бира от мен по случаяАз тази вечер май ще ходя на диско,така че надали ще съм при вас на масата !
Честито!
То и аз се глася да ходя ама ще видим какво ще излезе.
НАЗДРАВЕ!

Наздраве! Браво, Лъвче! Лека по лека се издигаш в йерархията! 

Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Наздраве! Кандидатирам се за Модернатор на Наздраве! Гласувайте за мен! Обещавам ви за 800 дни да изпия повече бири от всеки друг мод и да спазвам добрия тон. Колкото и да съм напит никога няма да ви банна, освен ако не ми се качите на главата. Наздраве!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
berbatov написа:Наздраве! Кандидатирам се за Модернатор на Наздраве! Гласувайте за мен! Обещавам ви за 800 дни да изпия повече бири от всеки друг мод и да спазвам добрия тон. Колкото и да съм напит никога няма да ви банна, освен ако не ми се качите на главата. Наздраве!
С ко ще почерпиш?
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Върни се в “Игри и забавления”