Проблем с football manager 2008 решение?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ricardinho
- Контакти:
Проблем с football manager 2008 решение?
Здравейте.Играя си аз fm-чето и си save играта и на другият ден като се опитах да си влезна в save ми излезе \"the save game could not бе а loaded" ако някои може да ми помогне това нещо да се махне и да мога да си влизам отново в save ще му буда благодарен. 

ОБИЧАМ ЦСКА!
Re: Проблем с football manager 2008 решение?
Като си записвл играта или си изключил играта докато записваш или си рестартирал с включена игра .... сейва е заминал поне това знай
Може да го пратиш на някой да порбва да го отвори ама трудно

[center]

[/center]

- Ricardinho
- Контакти:
няма ли начин да се оправи шото много ми е ценен този save 

ОБИЧАМ ЦСКА!
- Tribune East 1912
- Контакти:
Почвай нова кариера... Затова винаги прави по 2 сейфа, поне единия ако изгърми, да имаш втори вариант.
крашнала ти е играта... варианта е един както са ти казали но шанса е минимален - даваш на някой със същата версия на играта /същи пачове и т.н./ да се пробва да го отвори и да го save-а пак и да ти прати новия....
иначе от 2010 нататък като крашне играта веднага автоматично прави back-up и се избягва тази ситуация... иначе аз 06 изгубих така много дълъг save... и от тогава насам правя по два save-a и като играя примерно единия ден save-ам на едното място, другия ден на другото и така не губиш много ако стане нещо... въпреки че както споменах от 2010 нататък го няма този проблем, аз вече привикнах и без да се усещам си карам със 2 save-a
според мен трябва да го прежалиш, пък и без това е време за по нова версия на играта :D
иначе от 2010 нататък като крашне играта веднага автоматично прави back-up и се избягва тази ситуация... иначе аз 06 изгубих така много дълъг save... и от тогава насам правя по два save-a и като играя примерно единия ден save-ам на едното място, другия ден на другото и така не губиш много ако стане нещо... въпреки че както споменах от 2010 нататък го няма този проблем, аз вече привикнах и без да се усещам си карам със 2 save-a

според мен трябва да го прежалиш, пък и без това е време за по нова версия на играта :D
I`am the Eredivisie Master!!!
Абе и аз имам един въпрос за тази игра,но за 2011 версията. Къде да сложа точно екипите за "А" група, че не ми ги зарежда ,а на "Б" да? В смисъл всичко си има конфиг файл и т.н. ?
orion написа:Абе и аз имам един въпрос за тази игра,но за 2011 версията. Къде да сложа точно екипите за "А" група, че не ми ги зарежда ,а на "Б" да? В смисъл всичко си има конфиг файл и т.н. ?
В My Documents/Sports Interactive/ Football Manager 2011/db правиш папка "graphics" и там слагаш всякакви логота, екипи, лица. Не забравяй от preferences да махнеш отметката "skin cache" и да сложиш "always reload skin on confirm...".

На авторът на темата искренно му съчуствам, това е най-гадното нещо което може да ти се случи.Бих го посъветвал един реинстал да направи със същите кракове, пачове и ъпдейти. След това да се пробва да отвири сейфа, той си остава в My Documents.
Много кофти ситуация, определено! Аз затова след всеки мач за най-сигурно си сейвам, за да няма сакатлъци. Аз също играя 08, но досега не съм имал подобни проблеми.
[center]
[/center]

Върни се в “Игри и забавления”