Турнир по Фифа 10
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Турнир по Фифа 10
За първи път ще играя такъв турнир и ако може да ми обясните как точно става ?
Левски София 1914
vlad442 написа:За първи път ще играя такъв турнир и ако може да ми обясните как точно става ?
Понеже съм играл в един турнир организиран тук във форума и горе-доло съм запознат мога да ти обясня.Значи събират се примерно 16 човека в 4групи по 4ри отбора.Играят се по два мача всеки срещу всеки и победителите и вторите в групите продължават напред.След това може по един може или по два на пряката елиминация и така до финала.Даваш си скайпа на тези от групата ти,избираш си отбор,който е свободен и си готов.

gilento93 написа:vlad442 написа:За първи път ще играя такъв турнир и ако може да ми обясните как точно става ?
Понеже съм играл в един турнир организиран тук във форума и горе-доло съм запознат мога да ти обясня.Значи събират се примерно 16 човека в 4групи по 4ри отбора.Играят се по два мача всеки срещу всеки и победителите и вторите в групите продължават напред.След това може по един може или по два на пряката елиминация и така до финала.Даваш си скайпа на тези от групата ти,избираш си отбор,който е свободен и си готов.
Ами как точно играем заедно??
Левски София 1914
- tisho_ynwa
- Контакти:
и аз съм навит ако се състои бих искал да играя с ливерпул , а ако искате може и фифа 11 че е по яка
vlad442 написа:gilento93 написа:vlad442 написа:За първи път ще играя такъв турнир и ако може да ми обясните как точно става ?
Ами как точно играем заедно??
Даваш си скайпа на тези от твоята група и по него се разбирате кой как се казва пишете си имената,IPтата намирате си и играете два мача подред.После със втория от групата,третия и т.н. ако излезеш от групата пак си даваш IP и името.
skype---------otbor
mutu_3-------Bayern M
gilento93------Liverpool
iliq_tinkov-----Real M
manunited.fan---Man U
vladislav.ivanov5---Barca
за сега сме това
A group
1.Bayern M
2.Manchester United
3.
4.
B group
1.Real M
2.Barcelona
3.Liverpool
4.
mutu_3-------Bayern M
gilento93------Liverpool
iliq_tinkov-----Real M
manunited.fan---Man U
vladislav.ivanov5---Barca
за сега сме това

A group
1.Bayern M
2.Manchester United
3.
4.
B group
1.Real M
2.Barcelona
3.Liverpool
4.
Последна промяна от chelseaa на 01 сеп 2011 14:59, променено общо 3 пъти.
GAME MODES--->MULTIPLAER---->DIRECT IP пишете IP-to на другият играч и давате connect той дава HOST и трябва да стане

chelseaa написа:GAME MODES--->MULTIPLAER---->DIRECT IP пишете IP-to на другият играч и давате connect той дава HOST и трябва да стане![]()
![]()
С един приятел точно по този начин играем,но на турнира в който участвах имаше един,който имаше непостоянно IP или нещо подобно и трябваше да си инсталирам хамачи и после ми се прецака всичко.За това предлагам всичко да е добре премислено преди да се прави турнир.

vlad442 написа:Добре може ли с Барса
дай skype може

Върни се в “Игри и забавления”