Всичко за FIFA 11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: А група във FIFA 11

Мнениеот LSFC 1914 » 22 мар 2011 01:29

http://transfermarkt.de/en/a-liga/start ... b_BU1.html

тук има подробна информация за всички отбори от А група ;)

PERICLES
Контакти:

Мнениеот PERICLES » 22 мар 2011 16:19

Мерси сайта може да бъде доста полезен. Тук обаче ми трябва инфо за това, кой как играе и ми трябва спец по Левски, ще те помоля да направиш коментар подобен на този, който имаше преди теб за Черноморец, Черно Море и ЦСКА

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 мар 2011 17:03

-----------------------------------Аршинков(Ганев.Митев)------------------------
Башлиев(Попев)----Коемджиев(Михов)----------Наков(Митревски)-------Ризов()
-----------------------------------Сандански(Джуниор)-------------------------
Костадинов(Иванов.Кацимерски)-----------------------Якимов(Воденичаров.Зехиров)
---------------------------------------Цветков()--------------------------------
----------------------------------------------------Стойков-к(Карачанаков.Какалов)-------------
Илиев.Бибишков(Стоянов)-----------------------------------------

При нас особенно при халфовете и нападението с изключение на Ванката Цветков и може би Тони Костадинов трудно може да се предвиди кой е титуляр и кой резерва!Има голямо въртене!Мисля че играем 4-5-1 и варира спрямо противника!Въпреки годините най-качествения играч е Ванката Цветков!Изглежда малко тромав и сякаш не му се тича но трудно може някой да му вземе топката погледа върху играта и паса му са уникални!За голмайсторските му умения няма какво да говоря - уникален!Престоя му в Холандия и Турция го е изградил като играч!Има голям потенциал в Якимов Башлиев Карачанаков!Това ще са поредните цели на грандовете убеден съм!
Трудно мога да кажа сега кой е висок и кой среден на ръст но горе долу:
Високи-Вратарите Бибишков Стоянов Илиев Башлиев Михов Митревски Якимов
Ниски-Костадинов Карачанаков
Средни-Останалите
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

YavorBMW
Контакти:

Мнениеот YavorBMW » 25 мар 2011 07:16

Аз ще допълня, ако може да добавите Георги Амзин, Владимир Бахъров и Станислав Костов :) Че преди нещо не ги видях. И да оправите състава на Академик София, защото там имаше много пропуски :? Не видях преотстъпените Никола Радулович, който е един от най-големите таланти и Николас Медина. Може да се ориентирате в някои сайтове , като например в официалния сайт на ЦСКА са дадени футболистите с техни снимки за лица :)
Изображение

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Играчи за FIFA 11

Мнениеот VraTar4o » 26 мар 2011 22:56

здравейте ако има някой който играе фифа 11 да пише на скайп simona.kostaadinova когато иска на линия съм. ;)

Потребителски аватар
davod
Контакти:

Re: играчи за фифа 11

Мнениеот davod » 26 мар 2011 23:05

Аз играя Фифа 11
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Играчи за FIFA 11

Мнениеот batmanlevski » 26 мар 2011 23:56

ПО-ми харсва фифа 10, новият ПЕС 11 също е по-добър от фифа 11.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 27 мар 2011 11:35

batmanlevski написа:ПО-ми харсва фифа 10, новият ПЕС 11 също е по-добър от фифа 11.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

или не си играл фифа 11, или изобщо не разбираш от фифа! До момента фифа 11 е наи-добрият симулатор!!!

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 27 мар 2011 11:37

Аз играя FIFA 11 не на компютър а на PS2
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 27 мар 2011 23:33

Изображение

Горе-долу нещо такова преставлява схемата на отбора ни през по-голямата част от мачовете, като разбира се винаги са възможни ротации, както в схемата така и в титулярният състав. В предсезонната подготовка голмайстор на отбора бе Румен Рангелов, но поради доста контузии така и не успява да влезне в игрови ритъм в първенството. Когато той е здрав не съм сигурен как ще изгежда отбора. Може би ще играем с двама нападатели като срещу Монтана, или пък единият от двамата да застане на мястото на Янкович. Като цяло варианти има много.
Ще те помоля да имаш в предвид коментара ми във вашият форум, който бе изграден на базата на първата версия на пача.

MoNteSo написа:
DoMiNaToR написа:Това са бъговете които знаем:

-гостуващ екип Локо Пд
-(изхвърляне в начолото на 2рия мач в Man. Mode)
-Милдер изчезва
-Сливен малко играчи и краш
-Миньор - Румен Трифонов-дълга коса; Й. Тодоров -> Локо Сф.; Иво стоянов с висок скил;
-Tournament Mode

Който забележи проблем, опишете го и ще потърся за решение. Да ви кажа пуснал съм сигурно 50 мениджъра и не ми крашва след 1вия мач. Виждам и други са играли цял сезон дори и нямат проблеми, преинсталирайте ФИФА-та и пачовете и истрийте всичко от "My Documents/FIFA 11".

Да те поправя: Футболистът е не Румен Трифонов, а нападателят ни Румен Рангелов(снимка) . Отборът в който играе Йордан Тодоров(Данчо тъча) е Локомотив Пловдив, а не София. Също така Даниел Златков е известен като българският Кристиано Роналдо, заради голямата си визуална прилика с звездата на Реал М.(снимки). Брахими и Милен Василев са десни халфове/крила, а не халф и централен нападател както вие ги бяхте отбелязали. В зависимост ротацията на нашата схема, заемат и двата поста. Николай Банков е юноша на клуба и всъщност май все още не е направил официалният си дебют за отбора, но в играта е с по-голям оверал от титуляра ни Чворович. Горан Янкович играе зад нападателя/ите, а не дефанзивен полузащитник, макар че се е изявявал и на тази позиция.Ето и негови снимки, защото знам, че и при него имаше грешка в прическата, но не помня точно каква, защото я поправих(тук). Освен високият оверал, и поста на Иво Стоянов е сбъркан. Той е полузащитник. Забравили сте да добавите и двама новодошли полузащитници - Илиян Илиев(снимка) , който вкара победното попадение в последният кръг срещу Монтана. Както и бившият футболист на Локомотив Пловдив Евертон Джилио Том(снимки). Очаква се в скоро време да подпишем и с друг бивш футболист на Локомотив, Даксон да Силва, но тъй като този трансфер все още не е факт, може би не е правилно да се добавя.
Колкото повече гледам, толкова повече сбъркани визии и прически на футболистите откривам, но няма да ги изреждам, за да не те/ви забавям излишно. В крайна сметка, тях мога да ги оправя и сам.
Футболисти, които могат да се отличат с по-висок оверал от останалите са капитанът ни Костадин Марков, вратарят ни Иван Чворович, в халфовата линия последните два сезона определено изпъква Горан Янкович, а в нападение Румен Рангелов е голмайсторът в контролите този подготвителен сезон и познатият на всички ни Явор Въндев. С бързина се отличават донякъде крилата ни Петров, Оклещек, Брахими и Милен Василев, като последните двама се отличават и с техниката си.

edit: Още информация, макар и оскъдна, може да намерите в официалният ни сайт - линк

Върни се в “Игри и забавления”