Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ip1912
Контакти:

Re: Къде предпочитате да залагате - в Еврофутбол или интернет?

Мнениеот ip1912 » 21 мар 2011 17:40

obi4am_pirin написа:От залози пари не се изкарват!Така че ако искате да печелите не залагайте!

Питай коко дали не се изкарват ;)

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 21 мар 2011 17:56

В интернет съм залагал само в bet at home.Предпочитам си "Еврофутбол".Не съм печелил кинти от около месец и половина но и не пускам всеки ден.Ако има интересни мачове от ШЛ,ЛЕ и други първенства или квалификации само тогава отскачам до пункта до нас.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 21 мар 2011 18:57

Понеже не съм залагал до сега по интернет имам един въпрос. Значи залагам през банковата си сметка и ако спечеля ми привеждат парите на същата сметка за кратко време...или има друг начин на получаване?
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 мар 2011 19:01

Gateca написа:Понеже не съм залагал до сега по интернет имам един въпрос. Значи залагам през банковата си сметка и ако спечеля ми привеждат парите на същата сметка за кратко време...или има друг начин на получаване?

gong/viewtopic.php?f=46&t=76255&start=880 Тази тема предполагам ще ти е от полза.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 21 мар 2011 19:17

Всеки уважаващ парите си човек не би дал и стотинка на ЕВРОФУТБОЛ , на всякъде другаде всичко е по добро и предлагане на събития и начин на обслужване и коерктност и бонуси нямам думи много съм доволен от големите бубмейкърски къщи имам сметка в 3 от тях и залагам там където ми е най изгодно на мен за дадено събитие
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 мар 2011 19:33

И на двете места залагам и двете имат плюсове и минуси, в пунктовете на Еврофутбол предлагат и играта Еврошанс и тя е доста зарибяваща за някои докато си чакат мача, да чакат и нещо от числата, но аз не съм и фен засега :lol: така че не всички ходят в Еврофутбол само, за да си пуснат мачове или защото са заблудени както отбеляза някой в тая тема, някои хора просто са доста ангажирани с работа и нямат време примерно да се занимават по цял ден да стоят пред компа и да цъкат по бет-вете, то в интернет е малко като игра, рулетки и какви ли не игри с коефиценти, може за по-малко от 1 ден да профукаш цялата си заплата :mrgreen: естествено там са по-добри коефицентите на футболните мачове, от което Еврофутбол губи клиентите си и може би е време да променят това :)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

haivancho
Контакти:

Мнениеот haivancho » 21 мар 2011 21:16

В интернет защото е по-удобно,но не е сигорно много,тъй като става въпрос за ошворни зони и там нещата стават интересни при печалби над средната работна заплата в българия.Работят Българи по тези онлайн букита и всевъзможни изненади можем да очакваме.Залагам редовно в
в bet365 (english) по-рядко в спртингбет зависи кой букмемейкър от тези двата се рекламира по-често по българските електронни медий.

haivancho
Контакти:

Мнениеот haivancho » 21 мар 2011 21:22

Gateca написа:Понеже не съм залагал до сега по интернет имам един въпрос. Значи залагам през банковата си сметка и ако спечеля ми привеждат парите на същата сметка за кратко време...или има друг начин на получаване?

На един колега в някаква фирма шефа го питал къде да ти преведа заплатата и той му казал в moneybookers. :lol:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 мар 2011 22:46

Залагал съм и на двете места и смятам,че в интернет е много по-добре. Еврофутбол последно съм пускал като ученик(тоест преди 5-6 години), след това спрях. През 2009 , най-добрият ми приятел,който и до днес е много зарибен на залагания ме помоли да си направя регистрация в bet365 за да може да използва някакъв бонус. От тогава имам профил там и си играя редовно. Предлагат много високи коефициенти, да не говорим за различните възможности за залагания . Доволен съм от тях, горещо ги препоръчвам на всеки,който се чуди за онлайн сайт за залагане. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 22 мар 2011 03:06

Не е директно чрез банковата сметка, имаш си отделна сметка в съответния сайт. Първо трябва да внесеш няква сума в нея и после вече ако печелиш и не си фалирал може да си ги изтеглиш в банковата сметка.

Върни се в “Игри и забавления”