Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
liga09
Контакти:

Re: Сайтове за футболни прогнози ?

Мнениеот liga09 » 12 фев 2011 15:40

Прогнози за мачовете за деня
http://www.liga09.com/

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: Сайтове за футболни прогнози ?

Мнениеот lionel_messi » 12 фев 2011 16:06

Deluxx написа:http://www.winner.bg това е най-добрия

бахахахха, ти сериозно ли !? :mrgreen:

Иначе по темата - topzalozi.com
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Прогнози за различни мачове през уикенда

Мнениеот flo » 25 фев 2011 21:07

Видях че няма такава тема та решех да пусна една тема за прогнози на футболни мачове.Примерно ако някои хора се колебаят как да играят някои мачове в букмейкърските къщи ,тук е мястото да попитате.

Примерно аз не знам как да играя Байерн-Дортмунд ???
Атлетико Мадрид-Севиля ???

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Re: Прогнози

Мнениеот Roger_Federer » 25 фев 2011 21:32

Байерн Мюнхен-Дортмунд не бих те съветвал да го играеш 1ца.Въпреки че според мен,а и се надявам, Байерн да победи,коефициентът не е добър,някъде около 1.9,а мачът е доста рисков,имайки предвид това,че играят с Дортмунд,най постоянният тази година отбор,с над 10 т. преднина пред тях.Така че тук бих те посъветвал да го играеш Над 2.5 гола.
Атлетико Мадрид-Севиля също е голяма въпросителна.Севиля отпаднаха от Порто и може да са изморени,но двата тима са на сходни позиции в класирането,а това е Испания,така че този мач не ти го препоръчвам да го играеш.Все пак един Х си заслужава риска,но успехът не е гарантиран.
А да питам и аз за един мач.Нюкасъл-Болтън,какво мислите?Един Х ми изглежда доста вероятен,а и коефициента е добър.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Прогнози за различни мачове през уикенда

Мнениеот tevez » 26 фев 2011 10:39

flo написа:Видях че няма такава тема та решех да пусна една тема за прогнози на футболни мачове.Примерно ако някои хора се колебаят как да играят някои мачове в букмейкърските къщи ,тук е мястото да попитате.

Примерно аз не знам как да играя Байерн-Дортмунд ???
Атлетико Мадрид-Севиля ???

Не ги играй

Потребителски аватар
hue
Контакти:

Re: Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри

Мнениеот hue » 07 мар 2011 13:43

Еврофутбол са скръндзи!!! Надявам се и преди мен да сте го забелязали и още повече се надявам да не съм прав :lol:

Барселона - Арсенал
Еврофутбол
1.25 3.85 6.00

Бет365
1.28 6.00 9.00

Спортнигбет
1.25 5.20 9.00

На други места коефициентът за Х стига до 6.8, а за победа на Арсенал до 10. И никъде няма под 5 за Х и под 8.5 за 2. :x
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Потребителски аватар
money1x2
Контакти:

Мнениеот money1x2 » 10 мар 2011 15:54

Ето ви за днес няколко прогнози с добри коефициенти:

http://money1x2.com/

Успех !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 10 мар 2011 16:32

tevez написа:Имам въпрос свързан с Бет365.Когато сложа примерно 50 лв в сметката си нали имам право на бонус ,но ако не се възползвам от него демек да не въвеждам кода който ще ми изпратят и играя само с тези 50 лв трябва ли да ги превъртя и колко пъти за да може после да си изтегля парите.Един ми каза че с тия 50 лв примерно залагаш 10 лв печелиш 30лв и веднага печалбата може да се изтегли без да се превърта депозита.Вярно ли е това и кое е по-добре да се сложи бонуса или не ,защото ако се сложи бонуса трябва него и депозита да се превъртят 3 пъти за да може да се изтеглят парите ?

По-принцип за бонусите си имат условия - мисля,че бяха да не може да играеш коефициент под 1,5. Също така трябва да го завъртиш три пъти. Съветът ми е или да им звънеш на дежурния телефон (има го в сайта) или да им пишеш в чата. Аз ако имам някакви въпроси там ги питам. Иначе точно преди малко пуснах следната колонка в бет365 8-)

Брага-Ливърпул X
Бенфика-ПСЖ гол/гол
Аякс-Спартак Москва (над 10 корнери)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 мар 2011 16:40

По-принцип за бонусите си имат условия - мисля,че бяха да не може да играеш коефициент под 1,5. Също така трябва да го завъртиш три пъти. Съветът ми е или да им звънеш на дежурния телефон (има го в сайта) или да им пишеш в чата. Аз ако имам някакви въпроси там ги питам. Иначе точно преди малко пуснах следната колонка в бет365 8-)

Брага-Ливърпул X
Бенфика-ПСЖ гол/гол
Аякс-Спартак Москва (над 10 корнери)[/quote]

Точно това направих,питах ги в чата.И там една ми обясни точно това,което си мислих.Ако не съм използвал бонуса и играя само с депозита си, мога при евентуална печалба веднага да си изтегля парите.
Иначе и аз мисля да играя днес в колонка 3,4 мача ама още не съм решил кои.Има време още да помисля.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Предвидими отбори за залози

Мнениеот NIKSANA » 18 мар 2011 12:23

Здравейте,
първо искам да помоля модераторите ако има подобна тема нека затрият моята...аз не намерих.
Тук предлагам да се обсъждат отбори, които са предвидими за залагане..под това се разбира много често правят над 2.5/под 2.5 или мачовете им са г/г или правят много корнери или са супер силен домакин...
Тук пропускам неща като МАН Ю удома защото коеф е винаги между 1.12 и 1.2 (освен в дербитата), което прави залога не нужен... но може да се използва ако допускат рядко гол удома (да не допусне гол залог)
моите любиимци са:
Алтах - н2.5 втора австрийска девизия..лакатушат в последните годин между 1-ва и 2-ра и в еданта ги бият с мнго в другата вкарават..тази година не са достатъчно постоянни но..
Лийдс - над2.5 - доста постоянни за над 2.5 според мен ..но винаги гледайте противника понякога не е съвсем оферта но в 85% от случеите е
Гент - г/г - тази година много постоянни
Лил - г/г - същото като Гент, но с една идея по слабо
Виляреал - над 2.5 - тази година особенно удобни
Повечето мачове в германия са г/г (80%)
Порто - -1.5 хендикап - дано формата им не спада
Порто - над 9/ 10 корнера - в тяхните мачове има изключително много корнери
Тотнъм - г/г вкарват но и допускат тази година..често е добър залог
Не се сещам сега за други (пропускам Партизан, Цървена Звезда, Хайдук Сплит и такива които винаги е добре да заложиш на тях но коефициента не винаги си заслужава)
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Игри и забавления”