НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
пичове такъв мач като снощния става на 10-15 години веднъж !! баси и зрелището ,сега го свалям от замунда и смятам пак да се накефа на невероятното шоу .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:пичове такъв мач като снощния става на 10-15 години веднъж !! баси и зрелището ,сега го свалям от замунда и смятам пак да се накефа на невероятното шоу .
Изоставаш, аз вече го свалих на служебния компютър и с колегите му се кефихме много. Нема такова животно

Наздраве, макар и със следобедно кафе.
Наздраве... Мн. ми е напрегнато и нищо не ми се прави.
По-принцип преди важни мачове мн.ми знае устата и надъхвам Cвета,а днес нямам думи и не знам как ше дочакам старта. Дайте някaкав съвет, щото аз не се сещам за друго, освен........ даааа...
прасна още четри бири,а?

По-принцип преди важни мачове мн.ми знае устата и надъхвам Cвета,а днес нямам думи и не знам как ше дочакам старта. Дайте някaкав съвет, щото аз не се сещам за друго, освен........ даааа...
прасна още четри бири,а?

CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA
gstyle777 написа:Наздраве... Мн. ми е напрегнато и нищо не ми се прави.![]()
прасна още четри бири,а?
Предлагам ти да праснеш бирите и после да затапиш с нещо по-твърдо, ма давай от сега, че до довечера да изтрезнееш и да вкараш някой и друг гол

Ай наздраве- пак ше се напием! Аз почвам втората четворка и се надявам на 4х4 да съм в оптимална форма.

Пуснете малко музика, е мойта ме разконцентрира с някакви гръцки митологии от дебели книги (припича се на балкона и ми развива теории) затова се прибрах на сянка- да ви видя и да ви кажа пак
Наздраве!
Ооооо, Берба..... вчера тука лозУнги издигахме....... тъкмо се чудех с кой ще си пия бирата... Наздраве !!! 

SHYNE написа:СВОБОДА ЗА БЕРБАТА !!!НЕ НА БЕЗРАЗБОРНИЯ БАН !!!
![]()
ето го лозунга бе

СВОБОДА ЗА БЕРБАТА !!!! ТОЙ НАШ ЧОВЕК !!!!.
Последна промяна от SHYNE на 15 апр 2009 17:38, променено общо 1 път.

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

E моя що не го копира бе, майна ? Пак да се самоизтъкнеш, нали
, ай наздраве 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

kartago написа:Ооооо, Берба..... вчера тука лозУнги издигахме....... тъкмо се чудех с кой ще си пия бирата... Наздраве !!!
пусни малко надъхваща музика де- и китара имаш всепак!
Вчера обръщах внимание и имах забрана за форума, а след мача успокоявах- Ingrid вика кой е тоз треньор на Ливърпул- пуска ми Бабел последните минути и иска да вкара два пъти-викам права си Гус хидинк направи разликата, а тя още повече се ядоса (нали паднаха от Руснаците на Европейското) Днес е в настроение- не и пука за United. Викам и : ей, Бербатов е там, Van Der Sar,а тя ми се смее и вика ,е добре че е VDS да ви спаси. Ай Наздраве- важното е че ще гледаме хубав футбол
Ти не си ли на работа, бе?
Върни се в “Игри и забавления”