Писах във форумите на Замунда и там чакам отговор...иначе съм мислел да си я взема оригинална,ама трите игри излизат към 100 лв. и после на всеки два месеца тряа да давам по 50 лв. нещо което се опитвам да избегна...а да не говорим сега като излезне Катаклизъм
Проблем с W0W !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Проблем с W0W !
Здрасти,пичове ! Имам един проблем с World of Warcraft Wrath of the Lich King...изтеглих я от Замунда,инсталирана версия,която е готова за игра,направих си реалмлиста,и се регистрирах в сървър (български сървър,ест. пиратски
),и няма проблем принципно в смисъл влизам си в играта и т.н. но като дам Login,ми се пуска Blizzard Update,което е проблем,защото той иска да ми качи версия 4.0.0.1 а сървъра е за версия 3.3.5...някой може ли да ми помогне ?
Писах във форумите на Замунда и там чакам отговор...иначе съм мислел да си я взема оригинална,ама трите игри излизат към 100 лв. и после на всеки два месеца тряа да давам по 50 лв. нещо което се опитвам да избегна...а да не говорим сега като излезне Катаклизъм
Ако някой знае нещо по въпроса,ще съм му благодарен ако помогне 

- george_speed75
- Контакти:
Re: Проблем с W0W !
Mи какъв е проблема да си сложиш най новият ъпдейт и да си играеш в сървер с последният ъпдейт
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
george_speed75 написа:Mи какъв е проблема да си сложиш най новият ъпдейт и да си играеш в сървер с последният ъпдейт
Ми не ги знам най-новите,а и там където съм се регнал иска този ъпдейт ! Работата е там,че играем с един приятел т.е. искаме да играем,при него стана без проблем,но при мен...Греда!
Не ми се плащат 100 лв. за трите игри и по 300 лв. годишно за да играя...отделно новия уоу е 70 лв. ! Знам,че сървърите на Близард са страхотни,имам СтарКрафт 2 оригинален и качеството на Батъл нет е супер,но ако мога да цъкам без плащане...по-добре е
Последна промяна от Blue_Lion на 16 окт 2010 09:48, променено общо 1 път.

Истигли си пач 335а , влизай в лол-а не чрез лунчера , а чрез иконката WoW и си направи рег в neverendles и там играй 
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
shumnaliq написа:Истигли си пач 335а , влизай в лол-а не чрез лунчера , а чрез иконката WoW и си направи рег в neverendles и там играй
Аз съм с тоя пач,последния 3.3.5 инсталиран,само че с тоя моя френд цъкаме във Frost and Fire

"Get a life" ако за теб човек, който играе игри е някакъв пъпчасал с очила, живееш в измислен свят 
На корейците им трябва "life".
Johnny написа:"Get a life" ако за теб човек, който играе игри е някакъв пъпчасал с очила, живееш в измислен свят
Чакай бе,аз съм с цаки...макар и временно,ма няам пъпки

Сменяш реалмлиста и патч листа(или го триеш този ред) 
Masaba написа:Сменяш реалмлиста и патч листа(или го триеш този ред)
Ми във въпросния realm list пише само:
set realm и тук пиша сървъра
Какъв е този пач лист? Аз някъде бях чел,че има нещо което се трие за да не инсталират пачовете на близард...

Така изглежда при мен
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal eu
За пиратски ти трябваше май само
set realmlist "адреса на сървъра"
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal eu