Бербатов влезе в "PlayStation 3" с финт-шедьовър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivan.stefanov
Контакти:

Re: Бербатов влезе в "PlayStation 3" с финт-шедьовър

Мнениеот ivan.stefanov » 03 окт 2010 16:17

Gorkzillah написа:Да е жив и здрав Бербо, да си кара работата и да си гледа жената, детето и живота. За финта спор няма че е хубав и браво за това. Нека взема още някой друг лев и от играта. Но немога да разбера какво още му гризем кокалите. За мен това е един човек който се отказа от националния отбор. Да играеш за националния отбор на страната си е толкова голяма чест и щом той не го осъзнава не е нито важен нито си струва да говоря за него. :roll:

Да играеш за националния отбор е чест, да; да те плюят обаче за щяло и нещяло е нещо съвсем друго.

Потребителски аватар
Gorkzillah
Контакти:

Мнениеот Gorkzillah » 03 окт 2010 16:26

ivan.stefanov написа:
Gorkzillah написа:Да е жив и здрав Бербо, да си кара работата и да си гледа жената, детето и живота. За финта спор няма че е хубав и браво за това. Нека взема още някой друг лев и от играта. Но немога да разбера какво още му гризем кокалите. За мен това е един човек който се отказа от националния отбор. Да играеш за националния отбор на страната си е толкова голяма чест и щом той не го осъзнава не е нито важен нито си струва да говоря за него. :roll:

Да играеш за националния отбор е чест, да; да те плюят обаче за щяло и нещяло е нещо съвсем друго.

Ами да вземе Рууни да напусне национала а? Или пресата да ги котка спортистите като при социализма? Айде моля ти се. Много ми става смешно като трябва да споря с такъв някакъв защитник един вид на Бербо. От какво има да го защитаваш нали се сещаш че на него не му пука нито за моето нито за твоето мнение за него! Финта е добър спор няма, но толкова! :roll:
Don't Underestimate The Power Of Overwhelming Stupidity In Overwhelming Numbers!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 окт 2010 16:58

Gorkzillah написа:
ivan.stefanov написа:

Ами да вземе Рууни да напусне национала а? Или пресата да ги котка спортистите като при социализма? Айде моля ти се. Много ми става смешно като трябва да споря с такъв някакъв защитник един вид на Бербо. От какво има да го защитаваш нали се сещаш че на него не му пука нито за моето нито за твоето мнение за него! Финта е добър спор няма, но толкова! :roll:

Oще от тук с подчертаното ти се обезсмисля целия коментар!
Грешка номер 1 на всеки българин:
Да се сравняваме с големите(без да сме заслужили)!!!
В Англия е едно,а в БГ е друго!Така че...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Gorkzillah
Контакти:

Мнениеот Gorkzillah » 03 окт 2010 17:16

Не то ако не е ЦКСА-р друг няма с кой да споря. Какво ми се обезмисля целия коментар. Ти четеш ли внимателно. Давам принципно сравнение. На световното след мача със САЩ Рууни като каза на камерата: *Чудесна подкрепа ни оказвате, това ли сте верните английски фенове?!*. Какво си мисли че ще го оставят на мира или че ще цепят басма. Тук журналистите са зверове които само гледат как да хванат някой футболист в гаф да направят звезден репортаж и там са така. Това ми е сравнението! А аз даже и не съм си помилял да се сравнявам с Англия. Ние сме толкова назад че даже те да почнат да бягат към нас няма да можем да ги стигнем!
Коментара ми беше относно това че се появява някакъв такъв човечец дето е фен на Бербатов и почва да се мъчи да му прави ПР при положение че на Бербо не му пука воубще.
Чети малко преди да се изказваш така, моля!
Последна промяна от Gorkzillah на 03 окт 2010 18:21, променено общо 1 път.
Don't Underestimate The Power Of Overwhelming Stupidity In Overwhelming Numbers!

Потребителски аватар
underfucker
Контакти:

Мнениеот underfucker » 03 окт 2010 17:29

Хахаха финта е добър ма чак пък легендарен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
aiveilio
Контакти:

Мнениеот aiveilio » 03 окт 2010 20:18

финта си е направо уникален