Не споделям мнението, че 2009 е крачка назад, на практика единствената разлика е в 3ди-енджина, всичко друго си е по старому, цените и на 2008 и на 2007 и на 2006 си бяха високи, и какво се учудвате, че Сеск е струвал 242м, като преди не повече от месец един футболист беше на косъм от 270-милионен трансфер.
Рекламираните промени в прескоференциите за мен са доста досадни, но пък мачовете на 3д си струват, има някои дребни бъга, но като цяло страхотна работа. Най-гадното, което се сещам е при дузпите, където движението на вратарите е смехотворно

А това с контузиите е най-тъпия (ще ме прощаваш) аргумент, няма повече контузии от преди, всичко зависи от тренировки, натоварване (ротации) и късмет, е да, не е Фифа, където никой, никога не се контузва, но е доста по-реално, не мислите ли?
И един страничен въпрос, аз съм малко нов в употребяването на този тип форуми и не знам как да намеря тема, като тази, която е по-стара и изпаднала надолу, някой може ли да помогне, обяснения като за индианец, моля?