Всичко за Football Manager

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Всичко за Football Manager

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 фев 2009 23:16

седемнамалко написа:Mascio става играч, който печели наградата за най-добър в ШЛ, ти си отговори става ли за Арсенал ;) те ми го искат между другото, но да забравят, според личното ми мнение на шестия сезон, който играя в момента, той е значително по-добър от този на аватара ти (същата позиция) :D

Търпение имам но и огромна част от мачовете (от първенството) ги играя на key и макс скорост, иначе няма как :)

Ебавай се ,ебавай,ама е един от най-добрите в света на тая позиция! :D
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 21 фев 2009 23:21

Съгласен съм с теб, на мен също ми е голям любимец, въпреки, че отборът далеч не ми е, вероятно заради твърде многото цветнокожи, не съм расист, но някъде трябва да се слагат граници :D И Mascio наистина става по-добър от него и съответно най-добър на този пост в света ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 фев 2009 00:15

седемнамалко написа:Съгласен съм с теб, на мен също ми е голям любимец, въпреки, че отборът далеч не ми е, вероятно заради твърде многото цветнокожи, не съм расист, но някъде трябва да се слагат граници :D И Mascio наистина става по-добър от него и съответно най-добър на този пост в света ;)

Аз също не съм фен на черните,но с едно изключение-Тиери Анри! :idea: Той ме направи артилерист,още през 2003,беше невероятен! ;) Иначе не го знам този Маскио,той е само на играта,но щом казваш...може! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 фев 2009 01:00

Cesc Fabregas написа:
седемнамалко написа:Съгласен съм с теб, на мен също ми е голям любимец, въпреки, че отборът далеч не ми е, вероятно заради твърде многото цветнокожи, не съм расист, но някъде трябва да се слагат граници :D И Mascio наистина става по-добър от него и съответно най-добър на този пост в света ;)

Аз също не съм фен на черните,но с едно изключение-Тиери Анри! :idea: Той ме направи артилерист,още през 2003,беше невероятен! ;) Иначе не го знам този Маскио,той е само на играта,но щом казваш...може! ;)

ае момчето е на 17 може и в истиския футбол да пробие.
Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 22 фев 2009 01:08

SHYNE написа:това е един шот от моята игра с Барса . реших да купя Фабрегас :) и цената на която арсенал склониха е просто култова :)
http://img228.imageshack.us/img228/754/kultovo.jpg

Пич това наистина ли е FM 2009 защото моя интерфейс е съвсем различен.Ако можеш да си го променяш можеш ли да ми кажеш как...

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 22 фев 2009 09:30

Rodn1 написа:
SHYNE написа:това е един шот от моята игра с Барса . реших да купя Фабрегас :) и цената на която арсенал склониха е просто култова :)

Пич това наистина ли е FM 2009 защото моя интерфейс е съвсем различен.Ако можеш да си го променяш можеш ли да ми кажеш как...

Някъде нагоре в темата имаше линк за бг сайта.Там ще намериш много скинове.
Иначе ФМ2009е крачка назад според мен.Като се почне от демото...за 2 мача ти се контузва целия отбор...нереални пари за футболисти и тн

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 фев 2009 17:58

Rodn1 написа:

Може да ,може и да се слагат и снимки и емблеми на отборите.
Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 22 фев 2009 21:28

Не споделям мнението, че 2009 е крачка назад, на практика единствената разлика е в 3ди-енджина, всичко друго си е по старому, цените и на 2008 и на 2007 и на 2006 си бяха високи, и какво се учудвате, че Сеск е струвал 242м, като преди не повече от месец един футболист беше на косъм от 270-милионен трансфер.
Рекламираните промени в прескоференциите за мен са доста досадни, но пък мачовете на 3д си струват, има някои дребни бъга, но като цяло страхотна работа. Най-гадното, което се сещам е при дузпите, където движението на вратарите е смехотворно :) А това с контузиите е най-тъпия (ще ме прощаваш) аргумент, няма повече контузии от преди, всичко зависи от тренировки, натоварване (ротации) и късмет, е да, не е Фифа, където никой, никога не се контузва, но е доста по-реално, не мислите ли?

И един страничен въпрос, аз съм малко нов в употребяването на този тип форуми и не знам как да намеря тема, като тази, която е по-стара и изпаднала надолу, някой може ли да помогне, обяснения като за индианец, моля? :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 фев 2009 22:33

седемнамалко написа:Не споделям мнението, че 2009 е крачка назад, на практика единствената разлика е в 3ди-енджина, всичко друго си е по старому, цените и на 2008 и на 2007 и на 2006 си бяха високи, и какво се учудвате, че Сеск е струвал 242м, като преди не повече от месец един футболист беше на косъм от 270-милионен трансфер.
Рекламираните промени в прескоференциите за мен са доста досадни, но пък мачовете на 3д си струват, има някои дребни бъга, но като цяло страхотна работа. Най-гадното, което се сещам е при дузпите, където движението на вратарите е смехотворно :) А това с контузиите е най-тъпия (ще ме прощаваш) аргумент, няма повече контузии от преди, всичко зависи от тренировки, натоварване (ротации) и късмет, е да, не е Фифа, където никой, никога не се контузва, но е доста по-реално, не мислите ли?

И един страничен въпрос, аз съм малко нов в употребяването на този тип форуми и не знам как да намеря тема, като тази, която е по-стара и изпаднала надолу, някой може ли да помогне, обяснения като за индианец, моля? :lol:

Ами или отгоре има страници и да ги прелистваш една по една или на търсене ако знаеш дума от заглавието на темата или такава използвана в мненията.Но поне откакто аз съм тука сериозна тема за ФМ е нямало ;)
Изображение

Върни се в “Игри и забавления”