Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Скречмания на Еврофутбол
абе вие болни ли сте не знам , как може да кажете че се чете на светлина аз съм букмейкър и като прочетох взех 1 карта и пробвах НИЩО не се гледа , само знаете да плюете при тва и без основание
не мога да разбера защо се набутвате с този еврофутбол,тези лапачи не пускат всичките мачове,липсват мачовете от унгария,хърватска,кипър,гърция и от конференциите на англия а и колко други,преди време писах и-мейл за коефицентите че нямат нищо общо с другите букм.къщи и по добре да спрат да реват от бетовете а да си направят реално коефицентите и тези папагали ми отговарят че
някои коефищенти били по високи от другите букм.къщи и тогава им отговорих че няма вечно да са единствената букм.къща в българия и че скоро може а им го и пожелавам да фалират

Всеки уважаващ себе си любител на залаганията , не би залагал в тая букмейкърска къща.Аз отдавна минах на Бетатхоум , заради изключително ниските коеф на Еврофутбол.
- vladitol
- Контакти:
Много ясно че Еврофутбол са на печалба,иначе Божков нямаше да е най-богатия в Бъглария
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
catakunec написа:абе вие болни ли сте не знам , как може да кажете че се чете на светлина аз съм букмейкър и като прочетох взех 1 карта и пробвах НИЩО не се гледа , само знаете да плюете при тва и без основание
Пробвай на луменисцентна светлина, аз лично съм виждал че се чете. И може да ми благодариш, защото ти и явно един от малкото, които не са си взели печалбите за себе си.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- JohnnieWalker
- Контакти:
Българщина...
- Right_side
- Контакти:
- bomberman64
аз отмъкнах едан писалка мале голям кяр ама божков ми отмъкна 10 та кой е на печалба сещайте се
селски вземи си скункса не се сърди
- JackPackage
- Контакти:
Re: Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри
най-накрая да ми излезе един печеливш фиш 
2ка на Сити, 1ХК на Челси, Оувъри на Рома, Юве и Атлетико, с 10 гроша доволни пари

2ка на Сити, 1ХК на Челси, Оувъри на Рома, Юве и Атлетико, с 10 гроша доволни пари

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Върни се в “Игри и забавления”