Познай футболиста !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Познай футболиста !
всички национални отбори от близкия изток прелистих и намерих само 2ма който играят в Германия единият е Almog Cohen другия не запомних
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
gerganaa написа:всички национални отбори от близкия изток прелистих и намерих само 2ма който играят в Германия единият е Almog Cohen другия не запомних
Добре айде може и да е централна Азия.Иран,Ирак и тем подобни незнам откъде се водят.

YANTRA_FOREVER написа:gerganaa написа:всички национални отбори от близкия изток прелистих и намерих само 2ма който играят в Германия единият е Almog Cohen другия не запомних
Добре айде може и да е централна Азия.Иран,Ирак и тем подобни незнам откъде се водят.
Този ми прилича на иранеца Мехди Махдавикия, но той не е в Бундеслигата

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
тоя е един габровски мангал бе
Играй в Етър и са казва Цонко Бургийта. Скоро се ожени и ходи се напива в Гърдевци всяка вечер.

bstv написа:тоя е един габровски мангал беИграй в Етър и са казва Цонко Бургийта. Скоро се ожени и ходи се напива в Гърдевци всяка вечер.

- bekono
- Контакти:
От страните които казваш и от бундеслигата има само двама играчи Алмог Коен и Йосеф Мохамад, но те изобщо не си приличат с този от снимката. На мен лично той ми прилича на Карим Матмур.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

bekono написа:Добре айде може и да е централна Азия.Иран,Ирак и тем подобни незнам откъде се водят.
От страните които казваш и от бундеслигата има само двама играчи Алмог Коен и Йосеф Мохамад, но те изобщо не си приличат с този от снимката. На мен лично той ми прилича на Карим Матмур.
Той е .. и аз ся видях в google ..ама брат ако Алжир е в Близкия изток аз трамвай да стана

bekono написа:Добре айде може и да е централна Азия.Иран,Ирак и тем подобни незнам откъде се водят.
Абе смешник Матмур е роден във Франция. Ти го начука с вувузелата си.
- Бижутера
- Контакти:
както на тебе снощи ли? 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- bekono
- Контакти:
Някой най-накрая ще каже ли кой е тоя от снимката да не се мъчим повече. Ясно е, че е анонимник и няма никой да го познае.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Върни се в “Игри и забавления”