Pro evolution soccer или Fifa?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Re: Pro evolution soccer или Fifa?

Мнениеот just one is eric » 06 сеп 2010 16:58

koi4i написа:
1912_BO написа:и с кво фифата е по добра от пес ? единствено с графиката ,може би ,във всичко останало пес е с класи отгоре

С ква графика бе :) :) :) Фифа съкс. Игра за 10-12 годишните, които са свикнали да вкарват от където и както искат. Единственото предимство е безплатния мултиплеър.

+1

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 06 сеп 2010 17:04

Има такава тема бе - гледайте :twisted: :arrow: gong/viewtopic.php?f=46&t=53021

darky
Контакти:

Мнениеот darky » 06 сеп 2010 17:18

Естествено че ПЕС ;) ;) Има много по добър геймплей .. графиката е страхотна ... футболистите също са си 1 към 1 .. пес е много по хубава от фифа
VISCA EL BARCA

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 17:19

Аз пък предпочитам ФМ верно, че не е по темата, но тая е почти 1:1 с реалния футбол! Тия фифи мифи са за децат както казаха и нямат нищо общо с реалния футбол :)
Се псувате по нашите тренъори Мъри Църи и т.н. еми играйте Фм бе там вие сте мениджърите управлявате клуба, правите си селекцията, подреждате отбора, давате му наставления съобртазявате се с бюджета на клуба и целите му, имате си борд който ви казва дали са доволни от резултатите, трансферната политика и бюджета на клуба ако не са може да те изхвърлят абе се едно си реален тренъор за какво ви са тия измишлотини където играете като играчи и вкарвате колкото си искате това е тъпо и нереално! ;)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 06 сеп 2010 17:32

runnersa, ФИФА си има мениджър мод където можеш да си правиш същите тея работи плюс да си играеш и мача!

играя и ПЕС и ФИФА, и двете игри имат с какво да се похвалят, но играта с ФИФА винаги ми е доставяла по-голямо удоволствие!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 06 сеп 2010 17:37

darky написа:Естествено че ПЕС ;) ;) Има много по добър геймплей .. графиката е страхотна ... футболистите също са си 1 към 1 .. пес е много по хубава от фифа

+1

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Мнениеот just one is eric » 06 сеп 2010 17:40

runnersa написа:Аз пък предпочитам ФМ верно, че не е по темата, но тая е почти 1:1 с реалния футбол! Тия фифи мифи са за децат както казаха и нямат нищо общо с реалния футбол :)
Се псувате по нашите тренъори Мъри Църи и т.н. еми играйте Фм бе там вие сте мениджърите управлявате клуба, правите си селекцията, подреждате отбора, давате му наставления съобртазявате се с бюджета на клуба и целите му, имате си борд който ви казва дали са доволни от резултатите, трансферната политика и бюджета на клуба ако не са може да те изхвърлят абе се едно си реален тренъор за какво ви са тия измишлотини където играете като играчи и вкарвате колкото си искате това е тъпо и нереално! ;)

FM Football Manager или Fifa Manager ? Коя е по добра и по реална ?

anabena
Контакти:

Мнениеот anabena » 06 сеп 2010 17:41

пес е добра но без бг първенството играя Левски с ОМ

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 06 сеп 2010 17:42

Играя и двете от време на време, но съм израснал с фифа,прекарвал съм с дни пред нея и принципно на моменти ми е по-приятна. Да бъгава е, не е променено нищо съществено от години, но пък менютата са доста по-удобни, не е като портната от ПС и поне за сега(освен ако не си ръгнеш някой пач) Мартин Петров си е Мартин Петров, а не Марч Пелаков :roll: Иначе като графика и геймплей песа към момента е по-добре. Та да... зависи от настроението - цъкам ги и двете ;)
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 17:45

Lyubooo написа:runnersa, ФИФА си има мениджър мод където можеш да си правиш същите тея работи плюс да си играеш и мача!

играя и ПЕС и ФИФА, и двете игри имат с какво да се похвалят, но играта с ФИФА винаги ми е доставяла по-голямо удоволствие!

А така ли еми добре аз като не я играя и не съм в течение на последните тенденций ;)
Така или иначе за мене е по-интересно да водиш един отбор като тренъор подобно на реалния футбол и резултатите да зависят от качествата ти да ръководиш един отбор, правилна тактика и т.н. отколкото от това да си играч и да вкарваш лесни голове такива игри има и по интернет в мини вариант където играеш като играч и като си добър биеш с по 10:0 но това не е реално и не ми харесва ;)

Върни се в “Игри и забавления”