Момичето от гол корнер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Момичето от гол корнер

Мнениеот MORSKI » 24 май 2010 23:45

Не е приключена и прави каквото щеш - ти доатстъчно си я загазил ;)
И , ако си мислиш, че ме плашиш :lol: Бъркаш ;)
Аз за разлика от теб може да се впускам с рогата напред какро казваш- всеки го прави, но ценя другото мнение и не го правя редовно, а ти си зпозвлояваш да нагрубяваш хората, да ги обиждаш, да акзваш темата била приключила и други- не си ти човека, разбери, че не си нищо кой знае какво в този форум!
Вместо да си вземеш поука, с еправиш на интересен- твоя воля., но това няма да се толерира!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 24 май 2010 23:46

MORSKI написа:Не е приключена и прави каквото щеш - ти доатстъчно си я загазил ;)
И , ако си мислиш, че ме плашиш :lol: Бъркаш ;)
Аз за разлика от теб може да се впускам с рогата напред какро казваш- всеки го прави, но ценя другото мнение и не го правя редовно, а ти си зпозвлояваш да нагрубяваш хората, да ги обиждаш, да акзваш темата била приключила и други- не си ти човека, разбери, че не си нищо кой знае какво в този форум!
Вместо да си вземеш поука, с еправиш на интересен- твоя воля., но това няма да се толерира!

[offtopic]Вместо да си тръгнеш като добър християнин , ти задълбаваш проблема . Оппаааааа . Я кой е тръгнал да ме поучава :lol:
Погледни се в огледалото и тогава поучавай другите :!:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 май 2010 23:49

[offtopic]Така е, погледни се в огледалото ти и грешките които допускаш непрестанно,,,, Погледни кой като му направят забележка, вместо да си вземе поука отговаря непрестанно и с еправи на ионтересен- брей, че той и Бойко допуска повече критика отколкото ти :lol: Аз може да не съм идеален, но поне си знам минусите и допускам критика, а ти....
И не задълбавам проблема, а се опитвам да ти кажа, че ако искаш д апишеш в този форум трябва да спазваш правила и да спреш да се заяждаш с хората.... Ако си християнин това ще ти е ясно....[/offtopic]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 24 май 2010 23:52

MORSKI написа:[offtopic]Така е, погледни се в огледалото ти и грешките които допускаш непрестанно,,,, Погледни кой като му направят забележка, вместо да си вземе поука отговаря непрестанно и с еправи на ионтересен- брей, че той и Бойко допуска повече критика отколкото ти :lol: Аз може да не съм идеален, но поне си знам минусите и допускам критика, а ти....
И не задълбавам проблема, а се опитвам да ти кажа, че ако искаш д апишеш в този форум трябва да спазваш правила и да спреш да се заяждаш с хората.... Ако си християнин това ще ти е ясно....[/offtopic]

[offtopic]А имаш ли намерение да спреш да ходиш подир мен ? Разбрах какво искаш да ми кажеш , но не съм длъжен да те слушам . Така че наблегни на твоите минуси .
Народът е казал - Всеки си носи кръста . и Всеки да си гледа своята паница .
Fin .[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 май 2010 23:55

[offtopic]Фин ще кажа аз... Не ходя подир теб- що за глупсот... Ти не забеляза ли, че съм псиал преди теб в тази тема... Или всеки те следи според теб :roll: :lol: Стегни се, моля те.... Когато наречеш някого смешко не се надявай да си замълча- няма как да стане.... Който и да бнарече някой във форума по подобен начин ще регирам така- понеже има правила , които трябва да се спазват и уважението трябва да цари в този форум!
Ето сега вече е фин- или поне от мен...[/offtopic]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 24 май 2010 23:57

MORSKI написа:[offtopic]Фин ще кажа аз... Не ходя подир теб- що за глупсот... Ти не забеляза ли, че съм псиал преди теб в тази тема... Или всеки те следи според теб :roll: :lol: Стегни се, моля те.... Когато наречеш някого смешко не се надявай да си замълча- няма как да стане.... Който и да бнарече някой във форума по подобен начин ще регирам така- понеже има правила , които трябва да се спазват и уважението трябва да цари в този форум!
Ето сега вече е фин- или поне от мен...[/offtopic]

[offtopic]Не е фин , ако знеш какво означава де .
Ами , ходи си и вдигай скандали , има си такива хора . Хора , които живеят от конфронтациите с другите и само си търсят такива .
Не видя ли мъдростите , които ти ги цитирах ? Или не ги разбираш ? А и да не си мод , че да се правиш на голямата работа ?
Ако нямаш работа с мен , не се занимавай , за да не случи нещо непредвидено . :)
Конец[/offtopic]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 24 май 2010 23:59

MORSKI написа:Фин ще кажа аз... Не ходя подир теб- що за глупсот... Ти не забеляза ли, че съм псиал преди теб в тази тема... Или всеки те следи според теб :roll: :lol: Стегни се, моля те.... Когато наречеш някого смешко не се надявай да си замълча- няма как да стане.... Който и да бнарече някой във форума по подобен начин ще регирам така- понеже има правила , които трябва да се спазват и уважението трябва да цари в този форум!
Ето сега вече е фин- или поне от мен...

[offtopic]Виждаш ли колко елементарно мислиш ? А и имаш ли намерение да научиш граматиката на българския език ? :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
basketball
Контакти:

Мнениеот basketball » 25 май 2010 00:03

Айде стига се карайте де.Това тема за караници ли е :) Ако искате си направете отделна тема само за караници :mrgreen: Виж ква идея :)

Върни се в “Игри и забавления”