А аз иначе преди много събирах, имам от 2 шампионски лиги някъде 2000та, от Мондиалите 2002 и 2008 и от европейските 2004 и 2008. Голяма зарибявка си беше

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
klamer4o написа:Е като албум с 11 лепенки е левче, а пакетчето с 5 лепенки също е левче, защо не си купувате албуми и да взимате повече лепенки за същата цена![]()
А аз иначе преди много събирах, имам от 2 шампионски лиги някъде 2000та, от Мондиалите 2002 и 2008 и от европейските 2004 и 2008. Голяма зарибявка си беше
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
n1kee написа:Аз вече събрах над 200 картинки обаче наистина си е скъпо, но като се зарибиш и...иначе ще е хубаво след време да отвориш албума и да си припомниш какво е било
тъпото е, че от отбора, за който съм аз (Англия) имам най - малко
и няма с кой да се разменя а вече имам към 40 повтарящи ...
Tommi написа:Имате право да поръчате 50 стикера (не съм 100 % сигурен за бройката), които вие си изберете.
puhisamolevski написа:n1kee написа:Аз вече събрах над 200 картинки обаче наистина си е скъпо, но като се зарибиш и...иначе ще е хубаво след време да отвориш албума и да си припомниш какво е било
тъпото е, че от отбора, за който съм аз (Англия) имам най - малко
и няма с кой да се разменя а вече имам към 40 повтарящи ...
Аз имам Джерард и Бекам ама ги лепнах...
Аз открих схемата - ще си купувам албуми вместо пакетчета, така 6 лепенки ми излизат безпари![]()
Имам Джейсън Кулина от Австралия 6 пътиникой не го ще тоя идиот
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта